Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a bo nie wiem co myslec.

Sponsor.Czy to moze byc realne czy raczej sciema?

Polecane posty

Poznalam go na czacie,dojrzaly,zaden przystojniak-raczej normalny..praktycznie od razu wyslal swoje zdjecia,ja mu swoje ale bez twarzy(wiadomo nowo poznany facet,chce byc anonimowa poki co),poprosilam o jego numer-rowniez mi go dal.Mamy sie spotkac za jakis czas,mowil,ze moze juz dzisiaj nawet ale ja odmowilam bo chcialabym go poznac,zaproponowal 5-6 tys miesiecznie za spotkanie raz lub dwa w tygodniu,mowil,ze nie liczy tylko na seks,chce tez mnie zabierac do kina,teatru,jakies wspolne wycieczki,podroze,ma wlasna firme,nie jest zonaty...czy to moze byc prawda?czy tacy mezczyzni szukaja na czatach?zawsze myslalam ,ze tam sami bajkopisarze a tu nagle prawie od razu taki mi sie trafil,jak myslicie to sciema?

jest tu ktos?

wiem,ze on moze byc kazdym,pocieszam sie tymi zdjeciami i numerem choc wiem,ze e zdjecia moga nie byc jego.oczywiscie pierwszy raz spotkam sie znim w miejscu publicznym,zadnego seksu.

ale co nie?Mala kurcze ja juz nie wiem co mam o tym myslec.Dzis z nim pogadam przez telefon to sie okaze czy to dojrzaly facet czy dzieciak.

Gość hwdpxx
nie lepiej się zapisać do jakieś luksusowej agencji tam dziwki zarabiają 15tyś na miesiąc tak w rozmowach w toku mówili

Gość kgjkjgn
a ile on ma lat? i ile Ty? Niby takie kity mozna kazdemu wcisnac, wlasna firma, kawaler, nie chce tylko seksu, ale teatr i podróze, pewnie zagraniczne? Czemu sobie zwyczajnie kobiety nie znajdzie, skoro przy kasie i niebrzydki?

on nie jest przystojny wlasnie;)raczej przecietny.I nie chce isc do agencji,bo wole miec jednego penisa w pochwie dwa razy w tygodniu niz 50 codziennie

Gość faaaafrefd
moze miec duzo taniej kazda

14:34 [zgłoś do usunięcia]kgjkjgn a ile on ma lat? i ile Ty? Niby takie kity mozna kazdemu wcisnac, wlasna firma, kawaler, nie chce tylko seksu, ale teatr i podróze, pewnie zagraniczne? Czemu sobie zwyczajnie kobiety nie znajdzie, skoro przy kasie i niebrzydki? Otoz to.

Mowil ze to go dodatkowo podkreca...sponsoring znaczy,on ma 38 ja 20.

Gość ja też szukam .....
dziewczyny ! :classic_cool:

Gość wgr-007L
Ale ty jsteś głupia :D 5-6tys/m-c za co??? Kawałek doopy??? Idź się umyj, to otrzeźwiejesz :D

Gość niebieskie oczy z ciemną brwą
ja ci mówię że to bajer, pewnie wlepi ci pigułkę gwałtu , wyrucha jak świnię i ucieknie wiem, że te jego opowieści cie jarają i bardzo chcesz w to wierzyć szukasz osób które cie w tym utwierdzą to jest bajer, poznałam kiedys takiego faceta na czacie ktory pisał jak ten a był zwyczajnym jakimś facetem, biednym, który sie do mnie uczepił i mnie prześladował , wystawał u mnie przed blokiem , miał samochód malucha , bo to było w 2005 roku

poza tym mowil ze rozstal sie jakis czas temu z kobieta,ze zawsze mu sie marzyl sponsoring ,wiec teraz gdy jest sam chce sprobowac.

ale ja sie nie spotkam z nim w swoim miejscu zamieszkania,jestem ostrozna,mam karte telefoniczna z kiosku,w kazdej chwili moge wyrzucic,nie wie skad dokladnie jestm,gdzie sie ucze,zobacze czym podjedzie,jak bedzie ubrany...no i spotkam w miejscu publicznym,nie hotel od razu.

wlasnie tez mnie to 5-6 tysiecy zastanawia,ogolnie nigdy tego nie robilam to nie wiem jak dokladnie wygladaja stawki,no ale to chyba sporo co?

Gość wgr-007L
Idź. Ruchnie cie za kilka groszy a potem powie ze mu nie pasujesz :D

Kurva babo naiwna glupia czy Ty nie rozumiesz co sie do Ciebie pisze? Chcesz byc gwalcona na wlasne zyczenie to w tej chwili do niego zapierdalaj🖐️

Gość wgr-007L
To 72 tys/rok + koszty dodatkowe. Będziesz milionerką :D

Wyrucha Cie we wszystkie dziury razem z dupskiem, jebnie CI w ryj a na koniec rzuci dwie stowy i kopnie z calej pary w cipsko a Ty w podskokach bedziesz majty zbierala i spierdalala ile sil w nogach

ej ale nie musicie mnie wyzywac,mala jak ci sie nie podoba to sie nie wypowiadaj,moje zycie,moja dupa,zapytalam o wasze zdanie ale nie musicie od razu na mnie wjezdzasz bo po pierwsze to mnie nie rusza a po drugie to zbedne.

i dopoki nie przeleje odpowiednich pieniedzy na konto nie pojde z nim do lozka,mala az tak naiwna nie jestem ze dam mu dupy bez wczesniejszego przelewu.

Skoro interesuje Cie sponsoring to jestes zwykla kurva, wiec do kurv tak wlasnie sie pisze naiwna ofiaro losu. Wypierdalaj do niego i to juz jak cie cipsko swedzi 🖐️

Gość niebieskie oczy z ciemną brwą
na czacie to sa tacy bajeranci, szukaja tylko żeby jakas laskę zbajerować, nie łap sie na to jak byłam młoda i głupia to jak pisałam umówiłam się z takim pseudobogaczem i później miałam dosyc znał mój nr tel i wydzwaniał, byłam z nim w kinie , pozyczył nawet od kolegi samochód lepszy żeby zaimponować poxniej okazało się że ma malucha wiedział w ktorym bloku mieszkam i mnie wysledził stał samochodem i mnie obserwował, jak szłam do sklepu to wyskakiwał z samochodu i szedł do mnie ale masakra , mówię wam mówił że marzy o mnie itd , facet miał zonę i małe dziecko , finansowo było mu ciezko i sie przyczepił do mnie