Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a bo nie wiem co myslec.

Sponsor.Czy to moze byc realne czy raczej sciema?

Polecane posty

Gość ja też szukam .....
nie dziw się pasztetom co też by chciały ale nikt ich nie chce ! :D 5-6 tysi na dzień dobry to ściema na maxa ja dawałem tyle na 2 miesiące :classic_cool:

" nie dziw się pasztetom co też by chciały ale nikt ich nie chce !" Yebnij sie debilu w ten pusty glupi beret. Chocbym miala ze smietnika wyjadac to za kase bym doopy nie dawala gnoju, jak widzisz sam sie przyznales ze musiales za sex placic i kogo tu zadna za free nie chce ?🖐️

Niektórzy szukają na czatach dziewczyn, bo są zdesperowani i szukają laski do towarzystwa jak to się mówi Ale to już desperacja, najgorsze gówno i zeszmacisz się dziewczyno

ale ja sie z nim nie spotkam pod swoim domem:D karte moge wyrzucic zawsze;)

Gość ja też szukam .....
nie napinaj się bo ci pierdziawa pęknie !!!!!!!!!! :D :D :D czasami jest to wygodne ! :P

i w ogole nie chodzi mi o to byscie mnie moralizowali teraz bo ja juz decyzje podjelam,tylko te 5 tysiecy mnie zastanawia,kurde no moze koles klamie,nie wiem.

Gość wgr-007L
Kasę przeleje na konto :D Ty naprawdę jesteś głupia :D

mala z twoja morda to by ci nawet 100 zl nie zaplacili;)

jesli nie przeleje nie dostanie tego czego chce,logiczne chyba;)

Gość wgr-007L
Ja ci dam 8 tys/m-c. A co? Daj maila.

pytam czy to co napisalam moze byc realne.

Gość ja też szukam .....
takie sprawy załatwia się z ręki do ręki w innym wypadku zmuszona będziesz płacić podatek od darowizny no chyba że na przelewie zaznaczy że za seks usługi ! :D

nie no przeciez nie kaze mu przelac 5 tysiecy:D jakas mniejsza kwote,i jesli bedzie przelew jednorazowy to sie skarbowka nie przypieprzy;)to akurat najmniejszy problem.

na poczatku rozmowa telefoniczna,potem zobacze czym przyjedzie:D oblukam jak sie ubiera,jaki ma telefon,zegarek:D

Gość niebieskie oczy z ciemną brwą
są specjalne portale lasek które sie reklamuja na sponsoring maja sesje zdjęciowe, foty z bieliźnie , lale takie że szok profesjonalne i nie wołają przelewu z góry gdzie ty takiego desperata znalazłaś ? hahahahahahahahahahahahahahahahah :D puknij się w łeb

Gość ja też szukam .....
przy rocznej kwocie rzędu 60-70 k to myślę że może natomiast mają na to 5 a właściwie 6 lat i dochodzą wtedy jeszcze odsetki karne ! :D

Gość wgr-007L
Prawda jest taka, że więcej jest chętnych dawać doopy za kasę, niż za nią płacić. Sora dziewczyny, ale taka jest prawda. Ta kwota nie jest realna. Ale widać sama się musisz o tym przekonać :o

on jeszcze nie wie nic o przelewie:Dhaha nie no wlasnie tam sa profesjonalistki a ja nie jeste,nigdy wczesniej tego nie robilam,a sesja to coz to takiego?tez mialam sesje:D

on w zamian za to oczekuje roznych przebieranek,mowi ze to jego fetysz i twierdzi,ze zadna kobieta z ktora byl w zwiazku tego nie chciala dlatego sie na to zdecydowal,no i jeszcze ponoc to go kreci..sponsoring.zobaczymy jak bedzie

tak tak dobrze a teraz zrob sobie dobrze bo cie nawet za darmo nikt palcem nie tknie z takim ryjem:D

Gość niebieskie oczy z ciemną brwą
taaaaa, masz chętenego, worek forsy przyniesie , ty pokazesz mu pipe, albo puknie troche i ci wysypie 6 tysi już skoro mówi że lubi niespotykane rzeczy to skąd wiesz czy będziesz mogła to zrobic ? może bedziesz mu musiała wylizać osranego rowa zrobisz to ? może będzie chciał gryźc łechtaczke albo wsadzić ci tam jakis przedmiot albo bedzie chciał żeby jego pies cie ruchał, sa takie zboki albo wspolnie z kolegami ? zgadzasz się na wszystko ? wątpię w to nie ma nic za darmo

Gość tereska___
i co ? ile dostalas ?