Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam problem i nie wiem co zrob

i co ja mam teraz myśleć?

Polecane posty

Jakiś czas temu poznałam przez internet pewnego faceta. No i od tego wszystko się zaczęło. Bardzo dobrze nam się rozmawiało, i o ważnych dla nas sprawach, jak i o zwykłych pierdołach. Ale po niedługim czasie nasz kontakt się jakoś urwał, odezwawałam się raz, to mnie zbył, dlatego czekałam na jego reakcje. Widziałam, że jest dostępny na GG, ale nie odzyzwał się do mnie. Później dowiedziałam się, że, niedługo po naszym poznaniu, związał się z jakąś kobietą. Pomyślałam, że trudno, widocznie nam nie wyszło, niech będzie szczęśliwy, a ja się nie będę wtrącać, bo to przecież nie moja sprawa. problem w tym, że kilka dni temu znowu nagle się odezwał. Zaczął gadać jakieś głupoty, że niby od samego początku czuł do mnie coś niezwykłego, że niby się zakochał we mnie i przez ten cały czas próbował się ze mnie wyleczyć :O Nie zapytałam go o to wprost, ale wydaje mi się, że właśnie rozstał się ze swoją nową dziewczyną (z którą, przypominam, związał się już po tym, jak mnie poznał) :O Czy on naprawdę mnie uważa mnie za idiotkę? :O Zabawił się z tamtą dziewczyną, a jak ta, za przeproszeniem, zrobiła go w ch**a, to przypomniał sobie o mnie :O No i jak ja go mam teraz potraktować? :O

Gość Kariya
Walnij prosto z mostu, że nie jesteś idiotką i naiwną kretynką, którą można rzucić w kąt a potem podnieść jak się przypomni, odkurzyć i używać. No niestety, ale takie życie. I tak mu powiedz. I tyle

Gość smutna2424
To jeśli się w Tobie od początku zakochał to czemu się wzbraniał przed tym uczuciem i czemu szukał ucieczki w ramionach innej? Żałosne...

Gość smutna2424
Nie daj się w bambuko zrobić, bo on mysli że na głupią trafił!

Gość MANalfa100%
Zbadaj jego intencje. Facet wie, że nie może mieć dwóch kobiet jednocześnie, dlatego gdy poznał dziewczynę znając Ciebie, postanowił zerwać kontakt z Tobą by zająć się nowo poznaną laską. Równie dobrze mógł odrzucić nowo poznaną kobietę, nie przerywając kontaktu z Tobą, ale kontynuując z nadzieją na coś więcej. Kobieta, którą poznał przesłoniła cały ten czat z Tobą, stąd stałaś się jedynie etapem przejściowym. Ostatecznie facet zerwał z laską i pomyślał sobie, że wróci na czat, by kontynuować "etap przejściowy" przed poznaniem kolejnej laski. To jest tylko jedna z możliwych intencji, dlatego Twoim zadaniem będzie teraz gruntowne przebadanie psychiki tegoż mężczyzny. Powodzenia.

Gość dalajlaman
Masz być nagrodą pocieszenia bo mu nie wyszło?? Jak by tak tęsknił i by naprawdę coś czuł to by odzywał się, a nie szukał innej. Nie zasługuje na ciebie.

MANalfa100% - zagmatwałeś strasznie :) perła - nie. Kurde, chyba nie. Niby dobrze nam się kiedyś rozmawiało, był dla mnie kimś wyjątkowym. Ale może to dlatego, że przechodziłam trudny czas, nagle pojawił się on, ja potrzebowałam, żeby ktoś mnie wysłuchał, no i za bardzo go sobie wyidealizowałam. No ale, po tym wszystkim, to chyba jakaś głębsza relacja nie wchodzi w grę :O Zastanawiam się tylko, czy wszyscy faceci uważają kobiety za totalnie naiwne kretynki?

Najwyraźniej i Ty i on zauważyliście, że łączy was najwyżej letnie uczucie. On napotkał jakąś hot laskę i sparzył się prawdopodobnie. Doszedł pewnie do wniosku, że bezpieczniejsze są umiarkowane klimaty, więc skoro Ty jesteś na podorędziu... Uprzejmie podziękuj za okazany afekt i napisz, że w czasie kiedy on walczył z uczuciem do Ciebie, Ty zrobiłaś to samo-SKUTECZNIE :D

Gość MANalfa100%
Ponieważ sam jestem mężczyzną, to postaram się teraz wczuć w rolę tegoż mężczyzny. Znając Ciebie, facet uległ innej kobiecie przerywając z Tobą kontakt. Być może aż tak Go uwiodła. Dla nas facetów, wystarczy, że kobieta będzie zjawiskowo piękna, by nas usidlić. Może w trakcie znajomości facet zrozumiał swój błąd. Na przykład zauważył, że ta kobieta nic sobą oprócz urody nie reprezentuje lub po prostu odbierają na innych falach. Postanowił po ej pomyłce wrócić do Ciebie, ponieważ uświadomił sobie, że jest kobieta, która w przeciwieństwie do tamtej, ma do zaoferowania coś więcej, coś co go nadal pociąga - osobowość, poczucie humoru, zrozumienie itp. Ze skuloną głową, pochyla się u Twych stóp, świadom swojego błędu. Może to jest czas na wybaczenie. :-)

Gość wrześniowe niebo
:S

MAN - ale mnie już z nim nic nie łączy. Ja w tym czasie wyszłam za mąż. I ten facet o tym wie. Mimo tego, napisał ostatnio, że zakochał się we mnie od pierwszego wejrzenia i próbował się z tego leczyć. No tylko, ku*wa, w ramionach innej kobiety, z którą prawdopodobnie jednak nie zerwał :O

Nie bardzo w to wierzę ManAlfa. Lekko naciągasz z tym uwodzeniem, prawdopodobnie ten facet grał na dwa fronty( co najmniej) i zwyciężyła ta, która powiedziała, że lubi robić loda:D. Wybaczyć-jak najbardziej, ale lepiej nie angażować się w relację z kimś tak pokrętnym.

"Kiedy Cię zobaczyłem a potem pisałem z Tobą zakochałem się, nie mogłem spać po nocach....do dzisiaj się z tego lecze nie potrafię dusić w sobie ważnych spraw! Tak jest i chce żebyś o tym wiedziała! " - tak dokładnie napisał A jednocześnie jest z kimś innym, ja tego kompletnie nie potrafię zrozumieć :O

Może nie tyle chcęć zemsty, co chęć ogarnięcia tego wszystkiego. Bo dla mnie takie coś jest już chore. Jak można być tak fałszywym? :O I jeszcze myślał, że dam się na to nabrać :O

Niezły kretyn:D Zdarzają się i tacy, nie trać czasu na rozmyślanie, bo jego intencje są naprawdę niskie. Chce Ci namącić w głowie, a nuż połkniesz haczyk i urozmaici sobie życie na boku. Pewnie mu się nudzi z tamtą kobietą.

Teraz tak tylko myślę, że po prostu pojawił się w moim życiu w momencie, kiedy potrzebowałam czyjejś obecności. Dlatego chyba sobie zbyt wiele po tej znajomości obiecywałam. No i to pierwsze wrażenie. Wydawał się jakiś taki... inny. Inny, niż wszyscy faceci. Miły, kulturalny, miałam wrażenie, ze potrafimy porozumieć się bez słów (liter, znaczy się). Ale cholera... Nie wiedziałam, że pierwsze wrażenie może tak zmylić :O Powinnam się wszystkiego domyśleć już na początku, kiedy miał mi coś wysłać przez pocztę. I zamiast właściwego linku - wysłał mi link do jakiejś kobiety, na jej profil na portalu erotycznym :O Tłumaczył się, że to niby jego kolega z pracy znalazł tą dziewczynę na portalu, że to jakaś znajoma, czy coś... To chyba powinna być nauczka dla wszystkich tych, którzy zawierają znajomości przez internet. Że pierwsze wrażenie zazwyczaj bywa złudne. I tylko rzeczywistośc potrafi wszystko zweryfikować.