Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asleowghjj

mój ojciec jest psychopatą

Polecane posty

Gość asleowghjj

Ma wyższe wykształcenie, jest doktorem, pracuje na uczelni. W domu zawsze się na nas wyżywał, bił , zamykał się w swoim pokoju i siedział w oparach swoich smrodów. Potem matka go wyrzuciła z domu a on z zemsty nie płacił nam alimentów, zakładał sprawy o obniżenie. Żebraliśmy po ludziach, braliśmy jedzenie na kredyt, bo matka ma podstawowe i gówno zarabiała. Odcianali nam ciągle gaz i prąd, i on ma teraz 65 lat, chce nam zabrać dom i działkę że niby wszystko jest jego, płaci łapówki ,ma na adwokatów ,wszystko nam zabierze. nic do niego nie dociera jest typowym psycholem który zagłodzi swoje dzieci żeby tylko pokazać że jest kurwa panem,

Gość gospodarna żona...
podrzućcie mu narkotyki to torby i zadzwońcie na szkieły ,że jest ich posiadaczem:P

Gość asleowghjj
i co mu zrobią?

Gość gospodarna żona...
oskarżą go o posiadanie a może nawet i zamkną , wywalą z pracy. będzie miał nasrane w papierach:D

Gość asleowghjj
spoko pomysł ale jak się wyda to jeszcze my pójdziemy siedzieć a on będzie znowu górą

Gość gospodarna żona...
to tak zróbcie by niepowiązano was z tym:D w rękawiczkach:D i nie w domu tylko coby go na uczelni zlapali:D

Gość asleowghjj
;) Jak go udupić legalnie?

Gość prawnike z doopy
Tak, zajeebisty pomysl z podrzuceniem narkotykow 🖐️. To oczywiste, ze one beda glownymi podejrzanymi, bo maja w tym interes. Zreszta, 65 latek wykladajacy na uczelni i bioracy narkotyki w tym wieku :o ? Na pewno bedzie mial wieksza sile przebicia niz wy. Na przesluchaniu policjanci wezma was w krzyzowy ogien pytan i wszystko sie wyda.

Gość gospodarna żona...
jaki krzyżowy:D nic nie wiem i już:D hahaha. na uczelni , taki facet co to skurwiel jest dla rodziny napewno lata za młodymi babkami i ma przy sobie narkotyki to najdbardziej podejrzany typ:D

Gość gospodarna żona...
nie mam pojęcia , nigdy nie kupowałam:D

Gość maru
Nie masz się co martwić, wg.prawa Wam się też należy część majątku, a raczej jego żonie ,a Twojej mamie...na ulicy nie zostaniecie, a dobrze,że z Wami nie mieszka.

Gość asleowghjj
tak tylko że ona dostanie 1/4 tego wszystkiego, jak dobrze pójdzie,sądu gówno obchodzi że on się znęcał nad nami