Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myslący penisem

Piękna żona, zadbana, atrakcyjna, a kochanka stare tłuste świńsko.

Polecane posty

Gość myslący penisem

Znalazłem sobie kochankę, taką tylko do ruchania. Waży 100 kg, ma rozstępy, a mnie podnieca kiedy rucham ją w to dupsko i wszystko jak galareta obrzydliwie się trzęsie. Podnieca mnie świadomość, że pukam nieatrakcyjną kobietę. Nie lubię kiedy jest umalowana. Po prostu naturalna, ale paskudna świnia do ruchania tak ją traktuję. Nie wiem dlaczego mam takie zboczenie i dlaczego mnie ona jara. Bo nie podoba mi się, a jednak pociąga. Podoba mi się jak skacze na mnie i podskakują jej te obwisłe cycki, podoba mi się kiedy zatapiam palce w jej tłustym tyłku. A moja żona to zadbana 50 kg, drobniutka kobietka.Totalne przeciwieństwo. Co się dzieje ze mną na stare lata. Zastanawiające.

Gość co może laska bez doświadczeni
ale cham, no nie wierze :O:O

Gość gospodarna żona...
mózg się w tobie odezwal-ten prawdziwy:P:P:P

Gość co może laska bez doświadczeni
Dlaczego ? :o po 1 zdradzasz żonę,a to już jest mega świństwo po 2 kobieta jaka by nie była z wyglądu, może się przywiązać do Ciebie ale i tak tego nie zrozumiesz 🖐️ oczywiście gdyby się wydało to będziesz niewiniątko zgrywać,jak większość "mężczyzn". żałosne

Gość mamusia synusiaaaaa
jak Twoja zonka sie dowie to jej sie w ślicznej główce nie pomiesci dlaczego wybrałeś do zdrady takiego spaślaka :-( jak zdradzac to z kims lepszym od własnego partnera a nie z byle kim :-( jak Cie zostawi bo sie dowie to pojdziesz do tamtej :-) gratulacje :-)

Gość mamusia synusiaaaaa
hahah jak sie zonka dowie to jjej powiesz ze tylko tamta bzykałeś??? hahah zonka nie zrozumie, nie uwierzy i masz przekopane :-)

Gość m22222222222222222222222222
Aby poczuc się lepszym, bo masz niska samoocenę i świadomosc, że nie dorównasz żonie.

Gość niewiemcomyslec
Facet ile masz lat?

Gość mamusia synusiaaaaa
:-0 sorki beznadziejny jestes, nie masz szacunku ani do zony, ani do kochanki i do siebie tez nie :-(

Gość aqaqamaryna
żonę też ruchasz zapewne, tylko jest za mało obrzydliwa jak na twój gust, zgłoś się do lekarza,

Gość mamusia synusiaaaaa
no juz cos tam wiem :-( to po cholere jestes z zona i siebie/ja unieszczęsliwiasz??? nie czaje :-( mamy 21 wiek i nikt z nikim nie musi brac slubu/byc dla dziecka :-( lepiej samemu wychowywac dziecko i byc szczesliwym niz z kims i sie męczyc ! A i nie jestem mała :-)

Gość skoro pasuje wam taki
uklad to ok .. tylko szkoda ze dziecko bedzie skrzywdzone bo predzej czy pozniej sie domysli ze cos jest nie tak!

Gość mamusia synusiaaaaa
nie no jak Wam to pasuje to ok :-) ale to chore :-0 w zyciu bym nie tkwiła w takim związku :-(

Gość Irenka O
Nie ma w tym nic dziwnego. Urodziwe kobiety nie zawsze są podniecające jako obiekt seksualny. Bo seks to coś pierwotnego i tu odzywają się najniższe instynkty. Niektórym do podniecenia nie potrzeba piękna tylko przerysowanego wizerunku kobiecej seksualności. Nic nowego a ten temat... prowo czy nie, sytuacja z życia wzięta

Gość Bardzo mi wesoło dzisiaj
czytałam tu sporo tematów, i wielu facetów pisało, ze seks z grubaską jest niezły, tylko większosc z nich nie chciałaby chodzic mimo to z takimi dziewczynami, ze względu na wstyd przed rówiesnikami.

Gość Irenka O
chodzić nie chcą, ale seks to inna sprawa. W seksie ludzie chcą zaspokajać wlasne fantazje, do których niekoniecznie chcą sie przyznawać w świetle dnia. Tacy juz jesteśmy. Dlatego żal mi dziewczyn, które katują się dietami lub wydziwiają z ciuchami i gadżetami upiększającymi a przyświeca im jedna myśl "co się podoba facetom". Bo "co się podoba" facetom nie jest często tak oczywiste jakby się wydawało. tak samo jak to co się podoba kobietom :)

Gość gość
Witam. Czytam wasze wpisy i zastanawiam się nad \\waszą tolerancją , Przeciez kazdy ma w rodzinie szczupłe i grube osoby ,czy nazwiecie je tłustumi świniami ??? ludzie zastanówcie się . Kazdy ma prawo do szczęscia ,miłości . Zapytajcie facetów ,powinni miec 2 żony : na pokaz szczupłą i zgrabną ,a do łóżka puszystą .Tak piszą w statystykach . Jedna z Pań pisze ,czemu się tak męczy ten kochaś ,czemu tkwi w tym związku ,chyba wiem: jak pisał starszy Pan,więc nawyki,przyzwyczajenie,zona ugotuje ,upierze ,a kochanka dogodzi jak mu potrzeba Tylko w tym wszystkim brak szacunku do kobiety ,ciekawe,gdyby jego matka była tłusta,też by ją nazywał tłustą świnią ???????????.Poczytajcie w internecie,ile jest ogłoszeń facetów,którzy szukaja puszystych ,czytałam nawet anons ,gdzie facet wyraźnie napisał ,ma kobieta ważyć ponad 150 kilo !!!!! Każdy ma swoje upodobania,ale czy dlatego mamy poniewierać gatunek ludzki, kobiety puszyste moga być takie z powodu chorób,branych hormonów,czy sterydów ,nawet dawanych przy chorobach . Brak mi w tych Waszych wpisach ,właśnie tolerancji .Pozdrawiam .

Gość gość
Witam. Czytam wasze wpisy i zastanawiam się nad \\waszą tolerancją , Przeciez kazdy ma w rodzinie szczupłe i grube osoby ,czy nazwiecie je tłustumi świniami ??? ludzie zastanówcie się . Kazdy ma prawo do szczęscia ,miłości . Zapytajcie facetów ,powinni miec 2 żony : na pokaz szczupłą i zgrabną ,a do łóżka puszystą .Tak piszą w statystykach . Jedna z Pań pisze ,czemu się tak męczy ten kochaś ,czemu tkwi w tym związku ,chyba wiem: jak pisał starszy Pan,więc nawyki,przyzwyczajenie,zona ugotuje ,upierze ,a kochanka dogodzi jak mu potrzeba Tylko w tym wszystkim brak szacunku do kobiety ,ciekawe,gdyby jego matka była tłusta,też by ją nazywał tłustą świnią ???????????.Poczytajcie w internecie,ile jest ogłoszeń facetów,którzy szukaja puszystych ,czytałam nawet anons ,gdzie facet wyraźnie napisał ,ma kobieta ważyć ponad 150 kilo !!!!! Każdy ma swoje upodobania,ale czy dlatego mamy poniewierać gatunek ludzki, kobiety puszyste moga być takie z powodu chorób,branych hormonów,czy sterydów ,nawet dawanych przy chorobach . Brak mi w tych Waszych wpisach ,właśnie tolerancji .Pozdrawiam .

Gość gość
Ten temat zalozyla jakas ,,tlusta swinia,,

Gość gość
nie napisał jak wygląda,ale nagłówek ma trafny : " myślący penisem " nic dodać ,nic ująć .totalny bezmózgowiec .