Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość utututu

ale mam ochote przytulić się do jakiegoś mężczyzny

Polecane posty

Gość utututu

jak ide ulicą to jak widze jakiegoś przyjaznego faceta to chce mu sie rzucić na szyję i wtulić w ramiona,wypłakać a on by mnie pogłaskał po włosach ukołysał i powiedział że wszystko będzie dobrze. Jak wyleczyć taką przypadłość?? Jest ona coraz silniejsza

Gość troche trenuje
mozesz sie przytulic do mnie. tez mi tego brakuje

Gość niewiemcomyslec
a ile masz lat? nie masz męża?

Gość utututu
19 lat mam gdybym miałą chłopaka/męża to nie musiałabym chyba tego pragnąć na ulicy oczywiście o miłości,o różnych czułościach z nią związanych też myśle,ale żeby tak chociaż sie przytulić...

Gość gospodarna żona...
na dworcu jest ich pełno:P

Gość quickjack
przytulę...

Gość utututu
ale nie wiadomo czy przyjaznych :P nie no,tak w rzeczywistości to nie odwaze sie tego zrealizować,chyba że już całkiem nie wytrzymam.. ale to by mogło sie źle skończyć,raczej watpie by mnie ten ktoś nie odepchnął albo odwrotnie,nie zrobił jakiejś krzywdy..musiałby sie trafić ktoś odpowiedni do tego i nie jakiś śmierdzący żul :P choć bezdomnych mi bardzo żal i im na pewno też tego brakuje,no to najpierw musieliby sie umyć.. wiem że jestem nienormalna

Gość quickjack
a jesteś gruba?

Gość samotny..3
autorko ja bardzo chetnie Cie przytule

Gość utututu
fajnie,mam już dwóch chętnych :) no tylko że co,spotkalibyśmy sie po to żeby sie przytulić? :P to by nie było spontaniczne..no i niestety nie moge tak nikomu zaufać na tyle :( aa,zresztą pewnie i tak z Gdańska jesteście..

Gość troche trenuje
ja jestem ze szczecina

Gość utututu
oo,już trzech ;) rozbawiłeś mnie tym pytaniem ;) raczej nie,choc szczupła takze nie..taka średnia jestem raczej nie sądze by nie dało sie mnie objąć :D na tyle drobna jestem że dało rade by sie wtulić myślę..

Gość ja mam tak samo jak
Ty autorko. brakuje mi czułosci,przytulania,bliskosci mężczyzny. mójmąż jest zimny i niedostępny. Jak znajdę kogoś odpowiedniego to odejdę od niego i wykrzyczę mu to w twarz.

Gość utututu
ee szczecin podobnie kijowo jak gdańsk...

Gość samotny..3
a skad jestes autorko ?

Gość quickjack
a ja z łodzi

Gość quickjack
nie lubie chudych patyków!

Gość utututu
no to jesteś w odrobine innej sytuacji bo ja nigdy nawet chłopaka nie miałam do tego ze strony ojca same nieprzyjemności więc może dlatego tak bardzo mi tego brakuje... współczuje,nie wyobrażam sobie mieć zimnego męża :( wystarczy mi zimny ojciec. Ale to okropne,ze nie mamy oparcia w osobach które powinny być najbliższe i szukamy bo obcych...bo ktoś z ulicy mógłby sie okazać bliższy niż mąż czy ojciec

Gość utututu
no nie,to ciałka troche mam miłego w dotyku :P ja z małopolski jestem...

Gość ja mam tak samo jak
Zaplątałam się w romans przez ten chłód między nami. akle nie jestesmy razem z tym mężczyzną,a szkoda(...) spotkaliśmy się w hotelu na 2 tyg,męzowi powiedzialam,że mam wyjazd słuzbowy. Ten facet dał mi tyle ciepła,czułości i bliskosci,ze brak słow. Brakuje mi tego na codzień.

Gość utututu
moge sie przytulić do mamy ale to mi nie wystarcza,szczególnie nie mogłabym sie jej wypłakać bez nieprzyjemności z jej strony,bo by na mnie za to nakrzyczała,nie usłyszałabym że będzie dobrze..ona sama potrzebuje wsparcia więc mi go nie da ukrywam przed wszystkimi płacz przez co ostatnio tłumie emocje w ogóle i nie płacze bo sie boje

Gość utututu
a nie możesz sie z nim rozstać całkiem? nie jak kogoś znajdziesz tylko już teraz? czy to dzieci CIe przy nim trzymają albo mieskzanie,kredyty? moi rodzice dawno powinni sie rozstać... no ale w sumie bez ojca nie mielibyśmy z czego żyć..

Gość utututu
no i zastanawiam sie jak to jest,że ktoś kiedyś najbliższy sie aż tak oddala... no bo ojciec raczej zawsze był taki..kiedyś może troche sie maskował ale nigdy nie był z nami tak blisko jak ojciec być powinien a mama...to mama,kocha mnie na pewno ale jesteśmy z dwóch różnych swiatach,ciężko sie zrozumieć i nie ufam jej na tyle by sie zwierzać

Gość utututu
*światów

Gość nie chcę być całkiem sama:(
Słuchaj,tego faceta poznałam przez neta,pisaliśmy ze soba przez pół roku,po czym chcielismy sie spotkać,poznać,dotknąc,zobaczyć. Przyjechał specjalnie do mnie, zza granicy,na 2 tyg. Spędzilismy najcudowniejsze 2 tyg mojego zycia,po czym ja musiałam wrócić do siebie,a on do siebie(...) Tak za nim tęsknię(...)

Gość utututu
ale temu facetowi nie musiałabym sie zwierzać..wystarczyłoby sie poprzytulać i wypłakać :P poczuć przez moment namiastke bezpieczeństwa i bliskości

Gość znam taką
jedną ,co też chciała miec się przytulić do kogoś,no i znalazła nieroba,pijaka,awanturnika i cwaniaka,zrobił bachora i nadal siedzi u niej ta go utrzymuje a ze policja jezdzi a hooj tam wazne że ma mężczyznę i aniołeczka bo pragnęła aniołeczka miec czyli dziecko bida az piszczy ale aniołeczek jest opieka społeczna kurator i "męzczyzna" żalllll

Gość utututu
jakąś nić porozumienia,zainteresowanie... a ten facet też kogoś miał??