Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia farbowana blondynka

Od ponad roku jestem w związku, ale zaczął mnie podniecać były

Polecane posty

Odezwał się, na nowo odżyła namiętność (ale nie miłość). Oboje w związkach. Dał odczuć, że nic się pod tym względem nie zmieniło. Od trzech dni milczy a ja wariuję. Pragnę go. Czystko fizycznie. Oszalałam?

Jestem w ósmym miesiącu ciąży, ale chrzanię to, chcę sie rżnąć z nim jak bura suka.

Gość ciastkoooooooooooooooooooooooo
nie nie oszalalas ja bylam bardoz dlugo dziewicą bylam z facetem pol roku, potem mialam za soba nieudane zwiazki i przezylam swoj pierwszy raz wlasnie z ex.. no czasem tak jest ale jesli masz faceta to daruj sobie takie namietnosci bo jedna taka glupia 'przygoda' moze bardzo wiele zmienic tym bardziej, ze oliwa zawsze na wierzch wyplywa i niestety ktos by sie w koncu dowiedzial..z resztą.. nie wiem jak to jest z Twoim sumieniem,ale mnie by męczyło... http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5064241 proszę o pomoc:(

To nie prowo, tak mi sie porobiło, nie sądziłam, że jego zdjęcie w stroju Mikołaja, wywoła we mnie takie pożądanie. Nie pomaga nawet masturbacja gałązką igliwia, nie wiem co robić :( :( :(

ciezka sprawa a probowalas masturbacji solniczka? tylko koniecznie pusta ewentualnie mozesz mlekiem wypelnic dla lepszego wrazenia, moze powiedz niech sie przebierze w stroj ksiedza moze ci przejdzie ;)

widzę doczekałam się podszywów. A jakieś mądrzejsze rady?

prowo lorde w dupę sobie wsadź

Wpadłam na pomysł, że zrobimy to w trójkącie, zawsze marzyłam, o tym, aby być brana na dwa baty, kiedy mój chłopak wsadza mi swojego fajfusa, to otwieram usta jak ryba, a drugiej kiełbasy brak. Gdyby się zgodzili to miałabym w końcu pełną satysfakcję. Tylko jak ich na to namówić?

wysil się bardziej

Mój aktualny facet to murzyn, a były ma bardzo jasną karnację, więc myślę, że kolorystycznie też byłoby ciekawie, jeden facet czarny, ja w środku różówa jak świnka i drugi biały, coś jak poruszające się ciasteczko, murzynek z lukrem nadziany kremem malinowym. mniaaam

Gość ale nie ma coi gadać podszywy
mają super teksty:D wesołych!:D