Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

uprzejmie odpowiadam

Tak już się zaczynam martwić...

Polecane posty

Sylwester tuż tuż, zabawa szampańska murowana :-o, ale co ze zwierzętami? U mnie zostaje mały kotek i tak się zastanawiam czy przed północą nie zmyje się do domu, żeby kot nie był sam, jak zaczną strzelać.

szczerze to Twoja obecność nie wiele mu chyba pomoże. może zostaw uchylone drzwi do szafy, do łazienki. w miejsca w które może się schować i będzie cicho. on już se tam na pewno sam coś znajdzie :classic_cool:🖐️

kot sie boi strzelania? moje psy nie. jak mialam u siebie domowke w zeszlym roku i jak strzelali stalismy przy parapecie bo nie chcialo nam sie wylazic, to psy skakaly i musielismy je trzymac zeby widzialy fajerwerki :D

Gość kiedieksa
Też mam psa, który strasznie przeżywa noc sylwestrową. Dlatego nie chodzę nigdzie, bo nie mogę zostawić go samego, albo z kimś obcym. I tak mu źle więc nie zafunduje mu dodatkowego stresu z powodu mojej nieobecności. Ja kupuję u weta tabletki, ale i tak psinka jest przerażona. :( mieszkam w centrum miasta co najgorsze, zaraz przy rynku gdzie odbywa się zabawa miejska więc jest to tym bardziej nasilone.

Nie wiem, jak mój kot zareaguje na strzelanie, bo jest malutka, ma niecałe 3 miesiące, ale trochę mnie to przeraża, że będzie sama. No zostawię jej te uchylone drzwi, ale i tak będę o niej myślała i nie wiem czy będę dobrze się bawiła.