Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UwazajNaMnieOn

smutna2424 po co chcesz wiedziec skad jestem ?

Polecane posty

Gość smutna2424
Dziękuję za podsumowanie mojego intelektu!!! Nie ufam nikomu na forach, czatach i tym podobnych duperelach. Nie mam na Twój temat opinii, bo właśnie jak to zgrabnie ująłeś nie znam Cię

to po co piszesz komus obcemu na e-mail i po co tu jestes ? zeby oceniac nie znajomych wybacz !! ale jestes w klopotliwej sytuacji wrecz nie zrecznej osmieszylas sie razem z tym santo39

wlasciwie to mi przykro ze tak mnie podsumowalas a myslalem juz ze jestes inna szkoda bo zaczelo sie nam tak fajnie pisac noz coz czasem lepiej na poczatku sie rozczarowac

posluchaj mnie ty pieprzony jebako nawet mnie nie znasz bo jestem tu od niedawna jestes smierdzacym klamca bydlaku sledze ciebie przez samego siebie tzn ciebie majtasz swoim nickiem po calej kafeterii i trudno cie nie namierzyc

Gość smutna2424
Piszę do niego, bo jestem nieufna, a Ty tak bardzo mi kogoś przypominasz, że mogłabym powiedzieć że to ta sama osoba. mam udawać, że tego nie dostrzegam? Nie denerwuj się tak, nie mam podstaw żeby wierzyć komukolwiek tutaj, bo każdy może pisać co tylko chce!

santo gratuluje twoj prostacki jezyk swiadczy o twojej inteligencji :D dziekuje za dobro-dusznosc i dziekuje za okazana laske :D dobroczynco moj

jestes dnem i takim zostaniesz a zobaczysz ze kiedys sie to dla ciebie zle skonczy jak trafisz na kogos pamietaj prostaku

"hmm jestem wolnym facetem niczego sobie wiec moglaby mnie zainteresowac nowa znajomosc " widzisz jakie to prostackie z jedna piszesz i z druga to samo zastanow sie kto tu jest prostakiem

pytam sie bo boje sie ze satmotnie tam wzdychasz i stygniesz eh masz 176 cm wzrostu a jaki rozmiar nosisz jaki znak zodiaku itp ?