Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 robie kluski slonskie

moj facet mi sie znudzi艂 co teraz?

Polecane posty

przestaje mi sie chciec starac 馃槶 czy zawsze tak jest ? :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tak, zawsze tak jest
jak sie komus w dupie przewroci. Bo ma wszystkiego dobrego za duzo. W glowe sie puknij.

Udost臋pnij ten post

no ale tez tak macie ze nie czujecie tego samego co na poaczatku ? tego podniecenia? a jestem z nim 2 lata na poczatku bardzo mnie fascynowa艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klgjljkng
ile ty masz lat? 14? na to wygl膮da.

Udost臋pnij ten post

21 :/

Udost臋pnij ten post

i nie musicie mnie obra偶ac :/ tylko powiedzcie jak to u was jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asjksdjhdflasa
tak, zawsze tak jest jak sie komus w dupie przewroci. Bo ma wszystkiego dobrego za duzo. W glowe sie puknij. To s膮 艣wi臋te s艂owa. Tyle,偶e je艣li by艣 mia艂a tego faceta oszukiwa膰 to lepiej to sko艅cz od razu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AUTORKA MA Z GAREM!
Ile masz lat g贸wniaro? Chodzi艂膮艣 z nim dla jaj, seksu? Wiesz ty w ogole co to mi艂o艣膰? Cz艂owiek to nie r臋kawiczka! Nie mo偶na zmienia膰 co chwil臋, faktycznie w og贸le si臋 nie powinno zmienia膰! Jeden na zawsze i koniec. Id藕 ogl膮daj dalej g艂upie programy w TV, tylko pami臋taj, one ci臋 dobrze nie wychowaj膮!

Udost臋pnij ten post

nie chce go zdradzac :/ po prostu mi sie znudzi艂 i nic nie moge na to poradzi膰 a nie chce go skrzywidzic bo on czasami pyta czy mi sie nie znudzi艂 bo chyba widzi ze cos jest nie tak i ze zmieni艂am sie w stosunku do niego :(

Udost臋pnij ten post

mam 21 lat wiec juz nie jestem g贸wniar膮, nie wiem czemu tak si臋 rzucacie :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Id藕 sobie poogl膮da膰
Hana Montana g贸wniaro!

Udost臋pnij ten post

chociaz wydaje mi sie ze on tez sie przesta艂 starac :/ i po prostu wypali艂o sie to wszytko :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 21 lat a m贸zg jak
dziecko! Je艣li b臋dziesz my艣le膰 pizd膮, a nie sercem to nigdy nie za艂o偶ysz normalnej rodziny i nie b臋dziesz mia艂a kochaj膮cego m臋偶a. Zawsze b臋dziesz pust膮 lalk膮 do ruchania!

Udost臋pnij ten post

kretynko czemu mam ogladac hane montane ? nie rozumiem waszych aluzji to juz doros艂emu cz艂owiek nie moze miec poczucia znudzenia ?

Udost臋pnij ten post

nie chodzi o seks :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lkgnmlkgn
znudzic to sie mozna serialem, pisarzem, albo torebka. Ale drugim czlowiekiem?? Ty sie dobrze czujesz?? Facetem?

Udost臋pnij ten post

i najlepiej niech sie wypowie ktos normalny a nie jakies zfrustrowane swietami kobiety :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziewczyna les bardzo 艂adna
zacznij z nim uprawia膰, r偶niecie pipulki , odbytnicy i cyck贸w

Udost臋pnij ten post

albo ma艂olaty no po prostu nie wiem dlaczego tak mam, moze nie chce sie z nim rozstawac ale juz mnie tak nie fascynuje jak na poczatku i sie was pytam czy to normalne a wy na mnie naskakujecie :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziewczyna les bardzo 艂adna
sprawd藕, czy ma kutaska

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 buacha cha cha
Skoro jako ''doros艂a'' wi膮偶esz si臋 z kim艣 nie z mi艂o艣ci, a z nud贸w to znaczy, 偶e masz m贸zg pi臋ciolatki!

Udost臋pnij ten post

na tym forum to naprawde paranoja, moze zaraz sie okaze ze dopiero co sie urodzilam :O mam wrazenie ze on znudzi艂 sie mi a ja jemu. i nie wiem do czego to dalej doprowadzi :/ u was pewnie tez tak jest tylko nie chcecie tego przyjac do wiadomosci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdkjv
Z jednej strony si臋 pasujecie, dw贸ch egoist贸w, kt贸rzy my艣l膮 o w艂asnych dupach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lalalalal22
Spoko ja Cie rozumiem, moze zle to ujelas ze "znudzil", ale czasami w zwiazku bywa tak, ze po paru latach wkrada si臋 rutyna, wielkie przywyczajenie, i wtedy mozna to tak odczuwac, dlatego trzeba pielegnoowac zwiazek, zeby sie nie wypalalo:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 beeekaaa
ahahhah teraz odwraca kota ogonem :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lalalalal22
a i powyzsze komentarze maja troszke racji, jak sie super, chlopak sie stara, to moze nam sie w pewnym etapie "w dupie poprzewracac" . Ja juz bylam sprowadzana "a ziemie" gdy mialam jak Ty, wypalilam sie, odechcialo mi sie starac, chcialam czegos nowego. Ale przyjaciolka kazala mi odp na jedno pytanie, czy go napewno kocham, bo jesli tak, bede mogla tego kiedys zalwoac> :) tearz jestesmy juz 6 rok razem:) przemysl to:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aexxxjia
ODCZEPCIE SI臉 OD TEJ DZIEWCZYNY!!! Ona ma problem i prosi o pomoc. To wy zachowujecie si臋 jak 5cio latki!!! Dziewczyna tak czuje i co ma sie oszukiwa膰. Myslicie, 偶e 偶ycie jest takie proste, 偶e kacham albo nie, 偶e czarny albo bia艂y. NIE. 偶ycie ma wiele barw!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dnvb
Aexxxjia to taka sama egoistka jak autorka topicu! Kobieto, zwi膮zek nie polega na egoizmie, zwi膮zek, mi艂o艣膰 to gdy chcesz dla tej drugiej osoby jak najlepiej!

Udost臋pnij ten post

Ja chce dla wszystkich jak najlepiej ale te偶 chce by膰 szcz臋艣liwa. Czasami to oc jest szcze艣ciem dla mnie nie jest sazcz臋艣ciem dla drugiej osoby.

Udost臋pnij ten post

dnvb niestety ale przez to, 偶e nie jestem egoistka strasznie cierpie. Wolabym by膰 egoistk膮 bo by艂abym szcz臋艣liwsza. Zreszt膮 macie racje autorka topiku powinna udawa膰, 偶e wcale w jej uczuciach nic sie nie zmieni艂o, najlepiej wyj艣膰 za nie za m膮偶 i udawa膰, 偶e wszystko jest okej do dnia gdy nie wytrzyma i dojdzie do wniosku, 偶e zamiast wtedy sie nie oszukiwa膰 i na powa偶nie pomysle膰 o sowich uczuciach to ona postanowi艂a i艣膰 w imie nie bycia egiostka z nim dalej. Co prawda mo偶e zniszczy膰 w przysz艂o艣ci sobie, mu i ich dzieciom 偶ycie ale nie szkodzi. Nie b膮d藕my egoistami i uczucia innych stawiamy na pierwszym miejscu a swoje traktujmy jak 艣miecie

Udost臋pnij ten post