Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

medzia77

czy to prawda?

Polecane posty

Gość lnglgn
moze wydaje im sie, ze to my jestesmy wybredne i mamy setki adoratorow, a jak oni beda napierac to sie na ktoregos zdecydujemy? szkoda ze nie maja pojecia ze tymi pytaniami doluja nas jeszcze bardziej

medzia, chyba każda z nas chce. Problem jest taki, że latka lecą, a m wciąż same. I nikt nas nie chce.

Gość lnglgn
medzie77 : pewnie ze smutno. Ale tak juz jest, na swiecie miliony osob umiera jako samotne panny/kawalerowie.

Gość 24a12b2011
mi też smutno :( ale z drugiej strony nie wiem czy cieszyłabym się gdyby ktoś się nagle pojawił. Uważam że jestem już na pewnien sposób "ułomna" ponieważ każdy powinien przechodzić jakieś drobne miłostki w wieku nastoletnim. Mnie ominęły wszelkie randki, pierwsze pocałunku etc :( Teraz już za późno zeby to nadrobić..

Gość 24a12b2011
" moze wydaje im sie, ze to my jestesmy wybredne i mamy setki adoratorow, a jak oni beda napierac to sie na ktoregos zdecydujemy?" Na pewno tak im się wydaje. Nawet tu na kafe jest, że jak któraś napisze, że jest sama od razu rzucają się na nią że pewnie odtrąca co biedniejszego lub brzydszego etc albo ma za wysokie mniemanie o sobie.

24a12b2011 - i nie mogą uwierzyć, że ktoś może być sam, mimo że nie chce. Piszą "co to za problem mieć faceta" albo proponują żeby umawiać się przez internet na seks, bo to w końcu też jakieś doświadczenie. Źle mi z tą samotnością, wiekiem i tym wszystkim, tym bardziej, że bardzo często się zakochuję i każde takie zakochanie sporo trwa, mniej więcej 2-3 lata. A ci faceci, oczywiście, mnie nie chcą.

Gość to prawda to prawda
ale z drugiej strony nie wiem czy cieszyłabym się gdyby ktoś się nagle pojawił. Uważam że jestem już na pewnien sposób "ułomna" ponieważ każdy powinien przechodzić jakieś drobne miłostki w wieku nastoletnim. Mnie ominęły wszelkie randki, pierwsze pocałunku etc Teraz już za późno zeby to nadrobić.. To prawda co napisane wyzej. Ja pierwszego faceta (pierwsza randka, pierwszy pocalunek) poznalam w wieku 26 lat. Mialam juz z tej samotnosci tak w glowie poprzewracane (negatywnie) ze koles sie zmyl po 5 miesiacach, a dzis omija mnie szerokim łukiem.

Gość 24a12b2011
Ja też jak się zauroczę w jakimś facecie to też na okres około 2-3lat. A wynik finalny jest taki sam jak u ciebie... A najgorsze są jeszcze bardziej kolezanki które same mają facetów lub zmieniają ich co sezon. Od nich najczęsciej słyszę - tak ci zazdroszę że jestes sama! z mężczyznami same problemy.....! :( "Ja pierwszego faceta (pierwsza randka, pierwszy pocalunek) poznalam w wieku 26 lat. Mialam juz z tej samotnosci tak w glowie poprzewracane (negatywnie) ze koles sie zmyl po 5 miesiacach, a dzis omija mnie szerokim łukiem." Dlatego właśnie z jednej strony chciałabym kogoś poznać i nie być sama a z drugiej wiem że już moja psychika jest skrzywiona. Psychologowie mówią że potrzebna jest w młodości niespełniona miłość lub złamane serce do poprawnego rozwoju emocjonalnego. Ale jak można się rozwinąc jak spotykają kogoś same zranienia? Źle mi z tym. Jutro na pewno znowu będę musiała wysłuchiwać dlaczego przyszłam sama...

Ja na szczęście będę sama przez święta, więc nikt mi nic nie powie, ale wolałabym spędzić z kimś np. sylwestra.

Gość przyzwyczaj sie
ja od lat spedzam sama sylwestra i nie sadze by mialo sie to zmienic