Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Czarna Wilczyca

Czy jest szansa?? :(

Polecane posty

No więc mam takie pytanie. Od niedawna jestem w 2 gimnazjum. Poznałam fajnego chłopaka... interesuje się tym co ja - książkami i filmami fantasy. Kiedyś pisaliśmy na SMS i on mówił że traktuje mnie poważnie, że jestem fajna i mądra i zawsze wesoła. Jednak potem coś jakby się popsuło. On za bardzo nie zwracał na mnie uwagi, do moich koleżanek zagadywał, pytał co dostały z klasówek itd, a do mnie nie :((( Chłopak, cholerny dupek, który się we mnie zabujał, zapytał go czy się mu podobam. Ja mam dobry słuch i słyszałam (oni myśleli że nie) on najpierw się nie odzywał, a potem stwierdził że nie, bo nie, że jestem nieogarnięta i ciągle do niego pisze. To było miesiąc temu. Teraz jednak przełamałam się i na SMS zapytałam czemu jest na mnie zły. Nie odpisał. A na wigilii podszedł do mnie i powiedział.. "nie jestem na cb zły" i się ucieszyłam a potem pokazał mi takie sweet pierniczki na wigilię, pochwalił się że sam je robił. O czym z nim jeszcze gadac?? Czy w ogóle jest jakaś szansa że mu się podobam? On jest nawet ładny ale i dobrze się uczy i jest taki czuły :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować