Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do prawiczków

Dlaczego nie skorzystacie z porad w necie na temat uwodzenia ?

Polecane posty

Gość Do prawiczków
Bielyje Rozy Nie tyle co zmieniło ,a pomogło. na zasadzie ważysz 200 kilo i chcesz schudnąć w końcu znajdujesz dobrego dietetyka ,ale całą prace wykonujesz sama. mniej więcej to takie porównanie. dietetyk = PUA Mogę reklamować ? mogę !! mi pomogło ,a wiem jak to jest trudno , więc może komuś też pomoże.

Do prawiczków no i dla ciebie brawo lepiej pozno niz wcale :) ja w tym sie zaglebilem duzo wczesniej niz ty poniewaz bylem bardzo niesmialy i od zawsze bylem ciekawski i lubie sie doskonalic jezeli mam taka mozliwosc bo jezeli jestem w stanie aby bylo lepiej to czemu nie isc w tym kierunku ? w szkole gimnazjum np kolezanki mnie tam jakos zaczepialy nie bylo ich za wiele, wydaje mi sie ze mnie lubily poprostu, choc pamietam na urodzinach znajomej 2 kolezanki chcialy zebym spal z nimi razem tu juz chyba nie chodzilo tylko o lubinie, badz co badz nie doszlo do tego bo kumpel sie ocknal i zaczal "marudzic" a one nie chcialy zeby ktos wiedzial ze ide spac do nich :P napewno nie mialem "brania" nie bylem typem do ktorego wzdychaly dziewczyny, ogolnie chcialem zrozumiec ich nature poznac mechanizmy zeby to zrozumiec bo jak wiemy boimy sie nieznanego a niesmialosc wynika z jekiegos strachu, i te materialy sporo mi daly, moja niesmialosc gdzies znikla a moje relacje z kobietami zmienily sie o 180 stopni, przezylem takie sytuacje i rzeczy ktore sobie wczesniej nie wyobrazalem czy myslalem ze to nie mozliwe, ze ja i takie zeczy ? a z kazdym sukcesem moja pewnosc siebie rosla za kazdym razem kiedy spacerowalem z dziewczyna i widzialem zazdrosne spojrzenia kolegow kolezanek i stawalem sie silniejszym pewniejszym siebie facetem i tak oto stalem sie lordem koksem :)

"wpisz sobie w google Adept blog i tam poszukaj . Ten koleś pisze najbardziej z sensem ,a i sam kiedyś też miał z tym problemy." Już mnie oświeciło jak tylko tam wszedłem :D

jedna z cech atrakcyjnego faceta jest ciekawe zycie ktore prowadzi i jego zainteresowania oraz hobby .. kiedy zaczalem takowe miec i wglebilem sie troche w tej tematyce to mialem rowniez branie u kolezanek ktore zaczely same sie ze mna umawiac,zaczely wyciagac mnie na spacery i jedna przez druga chciala pokazac sie z jak najlepszej strony bylo z 5-6 dziewczyn ktore w tym samym czasie o mnie zabiegaly i to ja bylem tym ktory ma mozliwosc wyboru i o ktorego sie staraja :) to byla zmiana o 180stopni wspaniale uczucie i przezycie, pierwszy raz w zyciu ktos o mnie zabiegal i bylem tym obiektem westchnien nawet jedna zrobila sobie z moich zdjec oltazyk w domu :D po tym moja niesmialosc znikla calkowicie i tak zmienilo sie moje zycie :) potem byly ciekawe przypadki jak 3 dziewczyny zabierajace mnie w noc sylwestrowa do siebie :) czy potem po 2 latach jak podeszly do mnie z kolezankami razem bylo ich 7 i mnie zaczepily na poczatku nie wiedzialem o co chodzi otoczyly mnie w koleczko okazaly sie ze to te z sylwestra i chcialy zaprosic mnie na przyszlego sylwestra do siebie :D miny i oczy wylatujace z orbit kumpli bezcenne.. ale jezeli ktos nie chce sie zmienic to jego sprawa :) pisze to bo to cos co jest poparte na faktach a nie obejrzane z filmu nie robie jakiejs reklamy bo materialy mozna znalezc za free w necie zostawiam to dla potomnych jako przyklad ktos bedzie chcial sie zmienic to zacznie dzialac po przeczytaniu a jak nie no to coz mniejsza konkurencja wiecej pieknych kobiet dla mnie ;)

"a jak nie no to coz mniejsza konkurencja wiecej pieknych kobiet dla mnie" To co ty tu robisz? Idź po te kobiety co cię tak wyczekują a nie siedzisz w piątkowy wieczór na babskim forum i nam dosrywasz bo tak obicie gęby przez net ci nie grozi. Wyskocz do kogoś na swoim poziomie, chojraku. Słabszym dosrywać i mieć z nich bekę to taka przyjemność dla ciebie? I ja mam się w takie bydlę jak ty zmienić?

Darker juz tu pisalem czemu siedze tu w piatek i to tu w tym watku... jestes smieszny i zalosny a skad wiesz ze jestem silniejszy widzisz to/masz jakis wskaznik przez neta ? najpierw mi piszesz ze obicie geby przez neta mi nie grozi a potem ze jestes slabszy sam sobie zaprzeczasz widac strasznie sie zirytowales ze jednak mozna jak sie chce i musialo cie wkurwic ze ty tak nie potrafisz sie zmienic bo jestes slaby... bo tak obicie gęby przez net ci nie grozi - i szczerze watpie zeby grozilo mi tez na zywo...

lordkoks masz chłopie fantazję - fajnie ze moje zycie to dla ciebie fantasy, fantastyczne uczucie kiedy dla kogos moje zycie to co robie na codzien jest tylko w sferze marzen i fantazji :D

Gość wzystkie te porady
to można o dupe rozbić. Zobaczcie, kto najczęściej szuka tego typu stron, nieudacznicy i inni, mało atrakcyjni ludzie. Albo ktoś jest atrakcyjny dla płci przeciwnej albo nie i żadne szkolenia nic tu nie pomogą. Natury nie da sie oszukać. Jakby tak było, nieudacznik, życiowa fajtłapa, niezaradny frajer zaiwestował by 2kzł, odbył szkolenie i rwał atrakcyjne kobiety. Potem jedna z drugą obudziła by sie z ręką w nocniku i pieluchą w łapach z frajerem, który sztuczkami zaciągnął ją do łóżka, spłodził dziecko a teraz nie potrafi zapewnić bytu matce i potomkowi. Na szczęście, atrakcyjności nie da się nauczyć. To sie ma lub nie. I jest ona wypadkową wielu aspektów, między innymi fizyczności, która odzwierciedla stan genów potencjalnego ojca lub matki a także charakteru, który kształtowany od małego także wpływa na fizyczność. Smutna to wiadomość dla ludzi, którzy dają się nabrać na kity w stylu adepta i innych samozwańczych guru uwodzenia. Normalny facet nie łazi po rynku i prawie każda napotkaną dziewczynę/kobietę zaczepia tekstami typu "cześć, podobasz mi się i chciałbym cie poznać" robiąc przy tym z siebie pajaca, łażąc jak natrent za laską (lub przed nią tyłem do kierunku marszu), czekać, aż ona skończy gadać przez telefon, żeby od niechcenia odpowiedziała czesc. wtajemniczeni wiedzą o co chodzi. A potem jeden z drugim przyłazi do mnie i pieprzy o myślach samobójczych i innych pierdach, bo nie potrafi sobie poradzić z dysonansem, między własnym popytem u kobiet a własnymi wyobrażeniami na temat relacji damsko męskich.

Gość grog
Zapraszam na szkolenie z flirtowania, które odbędzie się w dniach 9-10, listopada w Warszawie gdzie gościem specjalnym będzie znany uwodziciel Kalibabka, zwany Tulipanem, który uwiódł w swoim życiu ponad 3 tys. kobiet - http://www.szkolaflirtu.pl/

Gość gość
Dziewczyna zerwała już ze mną 2 raz i to zawsze ja prosiłem… teraz już rozumiem że im wiecej z siebie dawałem to ch…j z tego było. Najpierw myślałem że jest za młoda na to wszystko ale przecież nic na siłę. Ona zerwała to niech teraz wie co straciła !!! Ale po co było to wszystko planowanie i obiecywanie…. W wyjściu z dołka pomogły mi feromony z http://pherowin.pl , dzięki nim poznałem dużo dziewczyn a i sam nabrałem ogłady i odwagi w rozmowach z nimi.