Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michal99999

Srebro Koloidalne - porada

Polecane posty

Gość Michal99999

Witam mam pytanie dot. srebra koloidalnego. Chciałbym je stosować jako krople do oczu - 1 kropla do 1 oka np. 2 razy dziennie rano i wieczorem. Cierpię na zapalenie brzegów powiek wraz z zapaleniem spojówek. Okuliści są bezradni i chciałbym wypróbować to srebro. Czy można je podawać do spojówek jako krople np. przez tydzień? Słyszałem że przedawkowanie może skończyć się srebrzycą. Czekam na informację. Pozdrawiam

Gość niunia von felcia
normalny lek recepturowy to jest... działanie przeciwbakteryjne; jak będziesz stosował zgodnie z ulotką, to nic ci nie będzie; ogólnie krople oczne robione mają termin trwałości przez tydzień i normalnie robi się też takie ze srebrem - nie tylko z koloidalnym, też z azotanem tegoż srebra itd.

Gość Michal9999
Ale czy moge wkrapiać do oka to srebro koloidalne kupione w aptece czy muszę rozcieńczać jakoś z wodą czy coś ?

Gość tera23
Jest taki producent jak Pro Aktiv, u nich bym radziła poszukać. Stosuje na trądzik ich srebro i dużo się poprawiło.

Gość zzaa

Mi pomogło nano srebro koloidalne od Pro Aktiv, a wcześniej kupowałam inne to miałam dość mieszane odczucia, bo pojawiały się po nim jakieś problemy gastryczne, po tym od Pro Aktiv już wszystko się fajnie przyjmuje, nie widzę jakiś skutków ubocznych, za to detoks – rewelacja!