Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bomba atomowka

pytam sie dlaczego

Polecane posty

Gość bomba atomowka

dlaczego kobiety sa tak malo douczone w sprawach antykoncepcjii , zachodzenia w ciaze ,i poprostu w "tych " sprawach (nie wszystkie zeby nie bylo !!!).Chyba decydujac sie na seks malo ktora mysli rozumem lecz chwila namietnosci i was to gubi ! co 5 post to pytanie czy zaszlam w ciaze -cholera kobiety -w ciazy nie zachodzi sie ot tak poprostu tylko trzeba myslec dojrzale w podejmowaniu decyzji o wspolzyciu -niestety tutaj na kafe widac jakie to trudne przestudiowac literature a i czasem pytania na kafe mnie faceta rozbrajaja !!!naprawde !!!dobra nie chcialem prawic litanii tylko mi zal niektore dziewczyny bo cierpia przez niewiedze !

od siebie dodam że nie wiem jak popadając w wieczne paranoje ciążowe i nie mając pojęcia o swoim ciele, antykoncepcji itp itd można w ogóle czerpać przyjemność z seksu

Gość bomba atomowka
tez prawda -bo jak bym sie mial kochac z kobieta co mi wyskoczy po pierwszym razie z ciaza to bym tez nie czerpal z seksu przyjemnosci ;-)zycze wiec na swieta wszystkim facetom madrych babeczek ;-)