Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BlondiTzn

Tani nocleg w Zakopanem? Co polecacie?

Polecane posty

Gość Niki

Bardzo wysoki standard i atrakcyjne ceny znalazłam w mountain-apartments.com.pl i jestem bardzo zadowolona z pobytu.

Gość slązak

Ostatnio mieliśmy okazję nocować willi u Jozka w Zakopanym. Obiekt na prawdę godny polecenia m,in ze względu na piękny ogród i pokoje fajnie urządzone. Dane kontaktowe można znaleśc na stronie www.ujozka.pl

Gość GoscccGhh
Dnia 28.11.2018 o 13:22, Gość gość napisał:

Korzystaliśmy rodzinką z pensjonatu www.zakopanetulipan.pl i mają fajny standard jak na weekendową wizytę. Czysto, schludnie i blisko Krupówek.

Absolutnie odradzam tulipana.okropna krzycząca i rozkleta  właścicielka, jedzenie wstrętne i stare a ceny wysokie.radze poczytać komentarze na googlach przed wybraniem tego."apartamentu"

Gość ania

Z mężem korzystamy zawsze z mountain apartments - swietne lokalizacje, doskonałe warunki i ceny raczej przystępne

Gość Ola Drawska

Mam ulubione miejsce do wypoczynku  apartamentyplock.pl ferie w Zakopanem , są magiczne prawdziwy klimat.

Wiele osób poleca jechać do Zakopanego i tam na miejscu szukać noclegu. I moze była to dobra opcja jeszcze kilkanaście lat temu, kiedy Zakopane nie było tak popularne jak obecnie. obecnie najlepiej rezerwować sobie nocleg  z wyprzedzeniem bo potem zostają już noclegi mało korzystne, takie których nikt wczesniej nie chciał. Albo nie w Zakopanem tylko w dalszej okolicy. Poza tym po co marnować swój pobyt na szukanie noclegu?

Ze swojej strony polecam raczej zajrzeć sobie tutaj;

https://udanypobyt.pl

Na stronie jest ogromny wybór domków oraz apartamentów do wynajęcia w Zakopanem oraz okolicach. 

Cześć dziewczyny. Czy mogłybyście mi polecić wygodne noclegi w Zakopanem? Chciałabym się tam wybrać razem z dziećmi ponieważ jeszcze nigdy w zasadzie nie widziały tego miasta. Zastanawiam się nad wynajeciem domku bo chętnie wybralibyśmy sie w dwie rodziny ( z siostrą oraz jej dziećmi). - czy któraś z Was miała rezerwowała sobie jakiś domek i moze polecić? Jak warunki ? Przyznaję się, że zależy mi zarówno na dobrym standardzie jak i bliskości dworca ponieważ nie będziemy jechali swoim samochodem... Patrzyłam sobie na to mieszkanie

https://apartamentyluxzakopane.pl/szczegoly/apartament-wierchy 

. Wydaje się bardzo wygodne.