Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adam568568

POÓŻCIE MI BO JUZ NIE WYTRZYMUJE MOJE ZYCIE NIEMA SENSU

Polecane posty

Gość adam568568

mam na imie Adam jest mi smutno bo jestem brzydki bardzo i nikt mnie nie kochal nigdy kazda dziewczyna muwi jaki to ja jestem brzydal i w ogole paskudztwo nawet jak sie kochalem pierwszy raz z dziewczynom to sie pozniej smiala ze mnie ze mam krzywego siusiaka i takie brzydkie biale plamki na nim:(:(:( wstydze sie go pokazac nawet chłopakom:(:( nikt mnie nie rozumie jak chce komus powiedziec o moich problemach to sie smiejom ze mnie i obgaduja albo tacy mi sie wlamywali na gg i pisali brzydkie rzeczy do mojej dziewxcynki kochanej a w szkole mi głowe w kiblu zanurzali dlaczego wszyscy mnie tak nienawidzą są tacy podli dlaczego?????:(:(:(:(

Gość skaży szto
ile lat masz?

Gość adam568568
18

Gość nie daj się!
🖐️

Gość skaży szto
no,nie daj sie frajerom !!!!!!!!!

Gość adam568568
ale ze mnie ciota. Z tym seksem z dziołuszką żartowałem, bo nigdy dziewczyny nie miałem, ale widziała mojego wacka, bo koledzy mnie nagrali jak sikałem.

Gość skaży szto
nie,to nie jest tak że nikt Cię nienawidzi,tak się Ci tylko wydaje robia tak dlatego że sobie na to pozwalasz,nie masz rąk i buzi ? Jak wyzywają Cię Ty też wyzywaj jak,próbują do kibla włożyć to broń się leń gdzie popadnie i nawet w jajca kopni ! Nie dawaj się jakimś oprychom