Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaIamana19

Co zrobic z takim zwiazkiem?

Polecane posty

Gość zaIamana19

Witam i o rade pytam. Mam 5 miesieczne dziecko i faceta, z facetem nie jestesmy malzenstwem. Facet nie pracuje,mieszkamy za granica i utrzymujemy sie z tego co panstwo da. Dzisiaj byla klotnia i facet powiedzial zebym wypierdalala z jego domu i ze jestem kurwa,ze zniszczylam mu zycie i wiele wiele innych brzydkich slow. To nie zdarzylo sie po raz pierwszy. Gdy po 2 dniach darcia kotow sie pogodzilismy na jakis miesiac cisza i spokoj..ale po miesiacu znowu to samo. Dziewczyny...co ja mam kurwa z tym wszystkim zrobic? Juz nie mam sily sie klocic...boje sie odejsc sama w zime z dzieckiem...nie mam tu rodziny jestem sama.

Gość sandana
Znajdź sobie pracę, dziecku żłobek i wyprowadź się. W Waszym związku chyba już lepiej nie będzie. Odejdź, nie marnuj sobie i dziecku życia z takim typem. I koniecznie podaj go sądownie o alimenty!!!

Gość szczęśliwa :)
To nie jest mężczyzna tylko jakiś ochłap, beszczelny tym który nie ma do ciebie szacunku...Odejdz od niego bo marnujesz sobie i dziecku życie.Z kimś takim nie zaznasz szczęścia niestety.Znam takie typki i nie ma mowy żeby się zmienił!!! Nowy rok, nowe postanowienia,odejść musisz!!!!! Chyba że chcesz przegrać swoje życie i przy okazji życie dziecka...

Gość zaIamana19
mieszkam w anglii. Ja wiem,ze musze odejsc,ale jak to do cholery zrobic? Jak zalatwic dom nie pracujac? Chodzi o to, ze jesli nie dam rady nie ma kto mi pomoc. Przez niego zerwalam kontakt z rodzina,wiec jak juz wspomnialam wczesniej jestem tu sama.

Piszesz ,że macie zasiłki. Akurat w Angli pomoc społeczna jest mocno rozwinięta. Jak powiesz jaka jest sytuacja. Że jest przemoc psychiczna itp na pewno Ci pomogą.

Gość zaIamana19
No wlasnie tu o pomoc trudno. Juz rok czekam na wlasne mieszkanie i nic. Oczywiscie dostaje pieniadze na dziecko,ale ta suma nie starczy na to aby z tego wyzyc caly miesiac.

Gość zaIamana19
moze jeszcze ktos cos poradzi?

Gość zaIamana19
gdzie?

Gość zaIamana19
z rodzina nie utrzymuje kontaktow,nie wiem gdzie mieszkaja. Znajomych mialam z pracy,ale do pracy nie moge wrocic,bo zaklad sie rozpadl. Jestem sama z dzieckiem,no i z facetem,z ktorym nie chce juz byc.

Gość hello hello hello!
a jak długo jestes w UK?

Wróć do Polski i szukaj wsparcia nawet w zakonach ( tam mają takie domy samotnych matek) Pomogą Ci przy dziecku, może uda Ci się jakąś prace znaleźć. Tam jest wiecej takich kobiet jak Ty. Moze juz za rok swieta spedzisz w ramionach Mężczyzny który pokocha Ciebie i dziecko!

Gość zaIamana19
w uk jestem 3 lata. Do polski nie chce wracac,bo zupelnie nie mam tam nikogo,ani zadnego miejsca gdzie bym mogla sie przespac z dzieckiem. W anglii jako samotna matka mialabym lepsze perspektywy niz w polsce. Strasznie dobija mnie to wszystko,niby swieta sama radosc,a ja chodze i placze.na kolacje ma przyjsc ojciec faceta wiec bede musiala udawac jaka jestem szczesliwa..zygac mi sie chce na to wszystko.

Gość nijak...
trzeba bylo najpierw myslec a potem tylka nadstawiac....

Gość zaIamana19
do nijak co nadstawiac? Dziecko bylo planowane,facet wydawal sie jak z bajki,a po urodzeniu zmienil sie o 360 stopni. Moja wina,ze sie zmienil na gorsze? Gdybym wiedziala,ze taki bedzie to bym nie nadstawiala.

Gość flash27
posluchaj chlopaka i wypierdalaj on dla ciebie chce jak najlepiej :D