Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czampczampczamp

Nienawidze swiat

Polecane posty

Gość Czampczampczamp

To najgorszy okres w roku,KOSZMAR,ciagle zapierdalanie,sprzatanie calej chalupy huj wie po co skoro wyjezdzamy?matka wkurwicy drze morde na kazdego,wyzywa ojca,i ja mam sie z nia dzielic oplatkiem :O?i reszta tej zaklamanej rodziny :O kurwa :O nienawidze swiat,do tego kazdy mnie olal,w domu nie ma za grosz milosci,ciepla,szacunku itp,ii to samo u innych,kazdy mnie olal.jak zwykle :( jestem potwornie samotna chce sie obudzic za 2 dni :(

Gość hańdxia
ja też nienawidze świat, marze żeby sie skończyły i isc do pracy w rodzinie każdy skłócony, walka o majatki taka że jeden drugiego chce zagryźć zywcem, nienawidzę żony brata mojego męża, jak ja widzę to bym jej dała skopa w morde a wszyscy mają sie spotkac i udawać swięta żałosne

Gość przelot_em
A gdybyście choćby na ten czas świateczny, pomyślały o swoich członkach rodziny z miłością i czułością? Zapewniam, że to działa, atmosfera będzie lepsza i tamte osoby to wyczują i też będą lepsze dla was. Spróbujcie, to działa, naprawdę :)

a czego się stresujesz - bo ja niczym. Lubię ten czas. Wszyscy się kochamy i przytulamy no i składamy sobie serdeczne życzenia

Gość cOOle x64
dobrze że nie mam kobiety, chodzi taka patologia jak wyżej i udaje normalnych ludzi

jak można nienawidzić świąt. przecież to najpiękniejszy okres w roku - ta atmosfera i udzielające się ciepełko bliskich nam osób.

Gość mikikun
ale to jet tradycja i to jest tak w każdym domu a tradycje trzeba szanować:)

Gość hańdxia
może masz bliskie osoby, tatusia co ci kupił mieszkanie i utrzymywał na studiach ja takiej rodziny nie mam a w dodatku kłóca się o majątek odziedziczony i każde chce wydrzeć jak najwiecej, bez skrupułów męczy mnie to juz i rzygam, jakies konspiracje , namawianie się, tworzenie społek wszystkich bym utopiła. chciwe mendy

ja rozumiem jak można się nienawidzić - przecież to jest czas szczególny. Czas w którym Pan Jezus rodzi się na nowo w naszych sercach.

ja nie rozumiem jak można się tak nienawidzić - przecież to jest czas szczególny. Czas w którym Pan Jezus rodzi się na nowo w naszych sercach.

Pan Jezus powiedział - "a bliźniego swego jak siebie samego". Ja rozumiem jakieś drobne złości w ciągu roku ale żeby w czasie świąt?

Gość przelot_em
To jest także czas przebaczania. Należy przebaczyć i sobie i swoim bliskim. Bez tego nie ma radości i pokoju. Hańdzia - spróbuj im wszystkim przebaczyć, poczujesz ulgę, otworzysz swoje serce na miłość. :)

Gość Apostoł CheGeVary
A co Ty scorpio byłeś tam, że wiesz co mówił? Posiadasz info co najwyżej z trzeciej ręki a pozatym nie jest autorytetem dla wszystkich.

"A co Ty scorpio byłeś tam, że wiesz co mówił? Posiadasz info co najwyżej z trzeciej ręki a pozatym nie jest autorytetem dla wszystkich. " oczywiście że nie byłem tam...ale mówi o tym Pismo Święte natchnione przez Boga.

Gość Apostoł CheGeVary
Pismo "mówi" ci o tym? A mnie coś mówi, że jesteś fanatykiem religijnym.

Gość Apostoł CheGeVary
"Pan Jezus powiedział że każdego trzeba "lubić" bez względu na wszystko." No takiego sformułowania wg "pisma" nie użył.

Dla mnie okres świąteczny to czas szczególny. Okres przebaczenia i pojednania z innymi ludzi. Nie wiem i nigdy nie zrozumiem jak można żyć w niezgodzie z innymi ludźmi w tak szczególnym czasie.