Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abensberg

odrzucona milosc

Polecane posty

Wiem,ze wiele z Was bedzie mnie uwazac za wyrachowana i bez emocji. Moja historia zaczela sie tak,ze wyjechakam przed 7 laty z Polski na zachd.Zaczynalam jak kazda z nas na obczyznie.sprzatalam,bylam barmanka.ciezkie czasy.Przed 2 laty poznalam Milionera,ktry zapewnil mi dobrobyt,salon o ktrym marzylam iiii....i Tak bylam z nim 1,5 roku.bez milosci-wrecz z odzaza-choc on byl-jest bardzo dla mnie dobry. Pewnego dnia zadzwonilam na numer pewnego personal trainer bo chcialam poprawic figre-i zakochalam sie.Nie samowicie. Salon ktry ofiarowal mjprzyjacieljest bardzo excluzywny i jeszcze na siebie nie zarabia.Nic dziwnego- po roku czasu. Ten salon to wszystko co mam,nie mam nic innego.Musze o niego walczyc bo to wszytko co posiadam.Wczoraj zakonczykam zwiazek z moja miloscia-kocham go ponad wszytko-lecz on ma 3 dzieci i startuje ze swoja kariera jako personal trainer wiec jest ciezko... Poradzcie co zrobic.jestem z dala od domu i nie wiem czy zrobilam dobrze.prosze o odpowiedzi plynace z serca.

Gość przelot_em
Idż za głosem serca, nie zapominajac także o zdrowym rozsadku, nie krzywdząc nikogo po drodze. Na nieszczęściu innych szczęścia swojego nie zbudujesz. Powodzenia 🌻

Gość taaa co udaje że wie wszystko
Holandia? Moim zdaniem nie jesteś wyrachowana, lecz zagubiona. Zabrnęłaś za daleko i ciężko jest się wycofać z takich "transakcji wiązanych". Nie pochwalam takiego zachowania...no ale takie czasy. Żyj tak aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał i żebyś potrafiła kiedyś spojrzeć....w lustro. Pozdrawiam.