Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stev

musze sie wygadać

Polecane posty

chciałem sie wymienić ale ona nie chciała, pisała że lepiej sie spotkać na żywo, niedawno zostałem też tak potraktowany przez inną dziewczyne, pierw spotkanie, a potem zero kontaktu z jej strony, i co Ty na to Milena

właśnie byłem miły dla niej, nie dałem jej odczuć że mi sie niepodoba, czuje że zaciągnięcie ją do łóżka nie byłoby trudne, ale to by dopiero było niemoralne

Gość taka jedna radomianka
haha stev dobrze mi zobrazowałeś , no ..coś w tym jest ,ja patrzę na początek czy jest schludnie ubrany ,to priorytet , nie może być też ubrany wiejsko ,musio mieć gust ,co nie znaczy że ma być odziany w milion dolców .Nie , po prostu czysto schludnie i normalnie .Tyle tytułem piuerwszego wrażenia , następnie rozmowa , jak wyczuje że ma coś w głowie daję szanse .

Gość do Stev
wyruchaj ją, przynajmniej poczujesz się jak prawdziwy facet, a nie będziesz musiał wydać kasy na dziwki, przeciez i tak myślałeś o płatnym seksie, wiec jaki masz problem????

w takim razie sama tego chciała, randki w zupełnie w ciemno to chyba najgorsze co może być, szkoda że większość osób nie ma odwagi chociaż napisać że dziękuje za spotkanie i że następnego już nie bd

Gość taka jedna radomianka
mnie sie wydaje ze jestes ok ,a ze ci sie nie spodobała ,jejku ludzka rzecz , mozesz spróbowac dac jej szanse jesli chcesz ,jesli nie to zadzwon przepros i jakos dyplomatycznie wybrniesz.

lepiej nic już chyba nie pisać, powinna sie domyśleć że nie chce kontynuować z nią znajomości

a co do wyruchania, to już wole iść na dziwki niż wykorzystywać dziewczyne

Gość Do prawiczków
Mozesz jej napisać sms" dziekuje za spotkanie było miło ,ale to nie to"

na spotkaniu z nią byłem przedwczoraj, wczoraj nic nie pisałem, to już lepiej nierozgrzebywać tego

Gość Do prawiczków
"a co do wyruchania, to już wole iść na dzi**i niż wykorzystywać dziewczyne" z tym wykorzystaniem to też różnie bywa ...nieraz dziewczyna tylko wygląda niewinnie ,a to diabeł wcielony i chce być po prostu dobrze zerżnięta ,ale to kwestia wyczucia jaka kobieta jest i czego tak naprawdę od nas oczekuje.

Gość do Stev
może tego nie wyczułes że ona chce seksu?? przecież sam pisałeś że się do ciebie kleiła, więc chyba miała ochote 🖐️

Gość do Stev
może tego nie wyczułes że ona chce seksu?? przecież sam pisałeś że się do ciebie kleiła, więc chyba miała ochote 🖐️

chciała żebym ją przytulił to było w kontekście czułości, jak sptałem czy moge ją pocałować to tylko pozwoliła w policzek

Gość nie ma to jak
intensywna rozmowa z niedorozwojem :D🖐️ Stev to dzieciak chory na glowe na dodatej fantasta

Gość bim bom bim bom bim bom
wszystkie prawiczki powiny byc trotylem nakarmieni na wigile

nie musicie mi wierzyć, co przeżyłem to moje, szkoda że nie była ciut ładniejsza, a bym pewnie miał już dziewczyne

Gość do Stev
a jak wygladała???

a Ci da jej opis, musiałbyś ją zobaczyć, mi też sie opisała i nic z tego niewynikło, a Ty trollu zazdrościsz, pewnie jesteś z grupy downa

Gość BSA,,,...
Stev- a była aryjkom ?

Facet działa i tyle. Widać że wyjdzie na prostą. Gratulacje stev, kiedy następne spotkanie z inną laską?

Gość kolejny retard ??
czlowieku czy ty nie widzisz ze to sa prowokacje przez dzieciaka ktory zyje w iluzji ?

Gość Zuzanna Amelia ?
Gratulacje. To znaczy ze idziesz naprzod.Jeszcze troche a zaslyniesz jako PUA i zaczniesz udzielac porad kolegom.... Wymiana zdjec nie ma znaczenie. Na zdjeciu mozna wygladac inaczej. Jestes do przodu tak czy inaczej. Trzymam kciuki za kolejne doswiadczenie.

no to już było coś, przytulanki, buzi w policzek, szkoda że mi sie niespodobała