Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem wstrząśnięta

Święta i moja bratowa

Polecane posty

Gość jestem wstrząśnięta

Trzy wieczory przed Wigilią, oraz w tym wyjątkowym dniu siedzę w kuchni od świtu do zmroku. Piekę, gotuję, lepię itd. A mój brat z bratową i dziećmi telefonują do mamy z zapytaniem o której wieczerza ? Jeszcze mama prosi bym zapakowała im wszystkiego po trochu, bo "Gosia ma dwie lewe ręce w kuchni i pewnie brat nie będzie miał co jeść w święta" ehhhhh rzygam pomału już tymi świętami

Gość ptasiek nastroszony
a czemu nie jesteś szczera z nimi i zdecydowana bądż jak to tera trendy asertywna?i nie odmówisz bycia dla nich "kuchtą"?

Gość cew we
to po co to robisz?:) nie umiesz tupnąć nogą ?

Gość czerfcova
ale nienawiść przez ciebie przemawia i co z tego że bratu dać trochę jedzenia ? nie możesz pomóc ? w końcu z matką mieszkasz zołzo chciwa

Gość jestem wstrząśnięta
Wkurzam się, ale mama wtedy płacze i serce mi mięknie :(

Gość czerfcova
sama zechlasz wszystko , siedzisz od rana do zmroku żeby wszystko do twojego brzucha było ? nie może inny członek rodziny pojeść bo ty to robiłas ? ale jędza z ciebie święta i pluje na własnegp brata

Gość cew we
to wkurzaj sie dalej ;) sam asobie to robisz, co ci poradzimy?

Gość cew we
czerfcova---- ci ty tak jadem plujesz?:O

Gość czerfcova
ja bym się cieszyła jakbym szykowała i rodzina by chciała przyjśc a juz tymbardziej rodzeństwo moja siostra w ogóle do mnie nie przyjdzie w świeta bo nie chce a przez ciebie taka nienawiśc przemawia zrozumiesz kiedyś swój bład ale za późno będzie

Gość cew we
ahaa, to dlatego taka podła jestes dla autorki :)

Gość jestem wstrząśnięta
Jak do nich jedziemy np. na urodziny małego, którego mój mąż chrzestnym to nawet herbaty nam nie zaproponuje, a Ty mi tu czerfcova chciwość wytykasz ? Czy ja mam obowiązek karmienia ich przez całe święta ? Kurde już nawet nie chodzi o to, że ja to zrobię, ale nikt za darmo nie rozdaje karpia, czy sera na sernik .... A powodzi im się dużo lepiej niż nam

Gość czerfcova
cew we - ja nie pluje jadem, puknij sie w łeb chodzi o to że jak nie chce to niech nie robi ale siedzi w kuchni i robi a nie chce żeby ktoś to jadł mieszka z matką, brat chce przyjść a ona tym pogardza ja bym sie cieszyła gdybym tak miała

Gość ptasiek nastroszony
pierdolni8j jej z dynki az zdechnie i bedzie pogrzeb i sie wtedy cala rodzina zjedzie a wyzerka juz gotowa

Gość czerfcova
no to jesli jest wigilia to wystaw cennik przed drzwiami jestes chytra i pusta masz coś czego inni nie mają i jeszcze tym gardzisz i uważasz się za królową żal mi ciebie

Gość jestem wstrząśnięta
czerfcova Też bym do Ciebie nie przyszła :p (Jeszcze się jadem nikt nie najadł hehe ) A mój brat i tak w tym roku znowu dostanie pakę jadła i pewnie za rok i na następny i tak do końca świata :)

Gość cew we
czerfcowa - nie masz tak, więc jej przygadujesz? przystopuj z tymi komentarzam, a łba nie mam tylko głowę więc sobie nie pukne Czy na kafe jest ktoś posiadający kulture czy same nastolatki co się nudza?:O

Gość czerfcova
mieszkanie w którym mieszkasz jest twoją własnością ? bo chyba matki, jeśli jestes taka skrupulatna w tym kto ile zje i kto ma wiecej to ciebie mozna też wygonić z mieszkania i po kłopocie

Gość bootsyyy
czerfcowa --------- powinnas zostac zamknieta w szpitalu dla psychicznie chorych, jestes podłym złym do szpiku kości człowiekiem :O:O

Gość bootsyyy
zamknij juz jape czerfcowaa idz tryskaj jadem żmijowym gdzie indziej!!!!!

Gość czerfcova
botsyy - nie produkuj się bo i tak wisi mi to co piszesz, ignor

Gość jestem wstrząśnięta
spieprzaj czerfcowa

Gość czerfcova
ja proponuję żeby autorka sama zeżarła co narobiła w kuchni przez te kilka dni i popiła wodą :D przynajmniej będzie mieć satysfakcję że żaden człowiek nie naje się nieuczciwie przysmakami za darmo

Gość jestem wstrząśnięta
Sęk w tym, że ja nie mam wyboru. Z ochotą poszłabym do brata i bratowej na Wigilię. Ale jak iść skoro nigdy przez 12 lat nie dostałam zaproszenia ? Po śmierci ojca tak się "utarło" że wieczerza u nas. Nawet karpia by kupili i przywieźli do sporządzenia.

Gość czerfcova
albo pobierz opłate od brata w wysokości 400 zł satysfakcjonuje czy za mało ? powiedz swoją cene, prezentami pewnie gardzisz

Gość jestem wstrząśnięta
mówiłam - spadaaaaaaaaaj czerfcowa głupolu jeden

Gość ewwwwwa222
czrfcowa znasz sytuacje autorki ze roscisz sobie prawo do oceniania? Wcale sie nie dziwie ze taka złosliwa zmija jak ty spedza wigilie sama, nawet wirtualnie oceniasz i krytykujesz ludzi ktorych wcale nie znasz. Widocznie na nic lepszego nie zaslugujesz i tylko plucie na forum ci zostało

Gość jestem wstrząśnięta
czerfcova Nie wnikaj w moje życie rodzinne Nie mniej to ja z mężem i dzieckiem wyprowadziłam się z domu rodzinnego i zaprosiłam mamę do siebie. Mam Wolała opuścić dom, który razem z śp. tatą zbudowali i być ze mną.

Gość alexmc
a ja rozumiem twoja złość ale nie rozumiem dlaczego dajesz sie wykorzystywac powiedzialabym nie i basta i placz mamy tez mialabym gdzies albo kazalabym sobie zaplacic za to jedzenie wtedy moze by imsie odechciało żerować

Gość jestem wstrząśnięta
Dobra znikam Grzybowa czeka na mnie :) Muszę skończyć przed 15-tą, by zdąrzyć jeszcze na człowieka się zrobić co by na człowieka ( a nie zwłoki) wyglądać przy wieczerzy. :)

Gość czerfcova
jesli masz brata a on chce przyjechać do matki to jest normalna sprawa teraz dobudowałaś sobie ideologie jacy to oni podli a ty masz matke u siebie w domu i pewnie powiesz że jeszcze ja utrzymujesz normalnie matka teresa na pewno matka jakiś wklad ma , komu zostawiła dom ? wszystko robisz sama ? stwarzasz opis zeby wsztyscy stawali po twojej stronie a bratowa jaka to okropna pewnie gdybym poznała zdanie drugiej strony, wygladałoby to zupełnie inaczej jesteś chytra i chciwa i to widac po twoin pisaniu, na pewno tak za darmo tego nie robisz pewnie matka dała kase na wigilię no ale ty odpiszesz że cala wigilia jest za twoje pieniądze ło matko :D