Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MegaZdesperowana

Oddać dziecko do adopcji ? Wychować ?

Polecane posty

Gość MegaZdesperowana

Wpadka. Zabezpieczamy się, lecz jakimś cudem zaszłam. Oddać ? Wychować ? Instynkt nie pozwala mi oddać dziecka, nie wiem czy zdołam wychować trzecie dziecko.

Gość 161651656556
cudów nie ma. ja od lat stosuje stosunek przerwany co nie jest metodą antykoncepcji i w ciąże zaszłam jak chciałam. ?Nie pitol zatem ze to cud. Naważyłaś piwa to teraz je wypij

Gość mamama27
jeju normalnie coś mi się robi jak czytam takie wpisy i to MATEK - wychowałaś dwa to w czym problem - z trzecim nie dasz rady? i wogole mając dwoje dzieci jak można myśleć że by się 3 oddało.. chyba że jesteś jakąś patologiczną rodziną - ale skoro piszesz na kafe to chyba nie

Gość Ajajajajajajaj
Ja mam juz 3. Maluchow 5letnie 3 letnie 22 miesieczne i jestem w 35 tyg ciazy i nigdy przez mysl mi nie przeszlo zeby oddac ! Jestesmy normalna rodzina ! Pomysl co piszesz!

Ja też wpadłam... ale to nie koniec świata. Ta mała istotka potrzebuje Cię... Nawet jeśli nie będzie miała życia w luksusie.... Ja pochodzę z biednego domu, ale mam rodziców którzy naprawdę mnie Kochają i dużo by za mnie oddali...

Gość zawsze mi sie wydawalo, ze odd
aja dziecko bezduszne kobioety, co dla nich ciaza byla zaskoczeniem i matkami nie byly Ty juz wiesz, jak to jest sluchac "mama" itp i chcesz oddac? miedzy 1 a 2 dzieci jest roznica, miedzy 2 a 3 - niewielka. Ubranka i akcesoria masz po pierwszych dzieciach, poczatkowo wydatkow wiec nie bedzie, dasz rade zgromadzic srodki na 3 dziecko, a w przyszlosci bedzie fajnie

ogarnij sie kobieto !!! Jak mozna być juz matką i myśleć o oddaniu kolejnego dziecka do adopcji ??!! Patologia....albo ściema ...