Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jatylkopytam

Czy przeszłość seksualna faceta ma dla was znaczenie?

Polecane posty

Gość jatylkopytam

Hej dziewczyny mam do was pytanie. Czy przeszłośc seksualna faceta ma dla was znaczenie? Podam konkretny przykład. Jesteście z facetem w związku, kochacie się, planujecie ślub a tu nagle pare miesięcy przed ślubem okazuje się że wasz chłopak kiedy był w poprzednim związku wraz ze swoją dziewczyną brał udział w swingers party czyli gdyby ktoś nie wiedział wymieniali się z innymi parami swoimi partnerami seksualnymi. Czy chciałybyście być dalej z takim facetem? Czy byłby to dla was duży problem a może skoro to juz przeszłośc nie stanowiłoby to dla was żadnego problemu? Rzuciłybyście go czy nie?

Gość do Autorki naszej!!!!!!!!
ma znaczenie

Gość JakJakKajak
nie ma znaczenia pod warunkiem że nie przeginał.

Gość jatylkopytam
Czy swingowanie to przeginanie?

Gość nnaattaallllllia
no ja bym tego nie zaakceptowala, malo tego, nabralabym obrzydzenia

Gość jatylkopytam
Czyli co rzuciłabyś go?

Gość eerfe
Facet na poziomie nie mówi o swojej przeszłości seksualnej. Kobieta na poziomie nie dopytuje, nie słucha czyichś wątpliwych i nieprzyzwoitych opowiastek. Zatem dla mnie to sytuacja niemożliwa.

Gość jatylkopytam
Ale ktoś mógłby ci o tym powiedzieć np. jego była albo wasi wspólni znajomi.

Ale dlaczego chcesz się tutaj upewnić? co masz myśleć i czuć na ten temat? A jakie jest to własne zdanie ? O ile w ogóle je posiadasz:O

Gość katarzynnkaa
Akurat to co opisałaś, by mnie przeraziło. Sama ilość partnerek nie, może mieć ich nawet kilkadziesiąt, ale jakieś swingers party, wymiana partnerami świadczy o braku kręgosłupa moralnego - skoro pozwolił, by inni faceci obracali jego dziewczynę, a sam na jej oczach pukał inne panny.

Gość jatylkopytam
Moje zdanie jest takie że nie chciałabym takiego faceta ale to tylko moje zdanie.

a kilkadziesiąt partnerek nie świadczy o braku kręgosłupa moralnego? Ej, no proszę Cię. Jedno i drugie wskazuje na to, że facet temat sexu traktuje zbyt lekko wg mnie.

Gość katarzynnkaa
Nie uważam tak, przynajmniej wtedy nikogo nie "zdradza".

Gość jatylkopytam
Moim zdaniem jeśli cos takiego juz robił to prędzej czy później ciągnęłoby go znowu do tego. Nie wierzę że tacy faceci mogą się zmienić i być wierni.

Gość nnaattaallllllia
tak rzucilabym go. i nie zgadzam sie z tym ze kobieta na poziomie sie nie pyta faceta o przeszlosc a facet na poziomie o tym nie mowi.

Gość Marta...28
Wiele partnerek? hmmm.... może jako młody chłopak miał wiele okazji, a który zdrowy facet nie skorzysta? A pewnie te laski też same liczyły na przygody. Ale wymiana partnerami jest dla mnie totalnie nieetyczna, zgodzę się z tym że to świadczy o braku morale, to przekroczenie jakichś granic etycznych, gdy oddaje się swoją kobietę innym kutasom i się temu przygląda.

Gość nnaattaallllllia
ej no nie kazdy facet skorzysta z okazji na seks. jak macie takich szmatlawcow to wasz problem

Gość Marta...28
A czy rzuciłabym? Chyba nie, o ile moja miłość byłaby silna. Ale pewnie trudno byłoby mi się z tym pogodzić. Pewnie ciągle bym o tym myślała i wypominała mu. Musiałby naprawdę szczerze i długo przekonywać mnie, że to było dawno i nie ma już takich ciągot.

Gość sgewrt
Mi jeden facet powiedział,że jak był nastolatkiem, to z kolegą sobie zrobili wzajemnie loda. Z ciekawości, ale nie ciągnie go do facetów. Jak byście zareagowały?

Gość nnaattaallllllia
ja nie uwierzylabym ze juz nagle nie ma takich ciagot. szmata zawsze zostanie szmata, dlatego rzucilabym w cholere, bolaloby, ale to nie koniec swiata

Gość nnaattaallllllia
sgewrt dziwne, bo mnie nie ciagnie do tego aby dziewczynie zrobic minete, z ciekawosci

Gość zapach sledzi mnie obrzyda
wystarczy ze dzisiaj bede je miec :O🖐️

Gość jatylkopytam
Marta naprawdę wierzysz że tacy faceci potrafia się zmienić? Nikogo nie chcę krytykować, niech każdy sobie robi co chce ale ja w takie zmiany nie wierzę. Tak samo nie wierze zresztą że facet który miał kilkadziesiąt kobiet nagle będzie wierny jednej kobiecie.

Gość a ty bedziesz wierna jednemu
pytam ? a jak odpowiedz brzmi tak , to jakie masz w zwiazku z tym libido ? a jak bys nie wiedziała to ile razy na tydzien uprawiasz sex ? itd. i jak go uprawiasz ? to wszystko ma odniesienie do ewentualnego zdradzania , nikt nie lubi byle czego !! chcesz miec demona sexu , ajk kazda , i adonisa w ciele , ale on .... usi sie podporzadkowac waszym widzi mi sie i ewentualemu libido , ajk nie - tragedia . teraz ... jak mu libido spadnie co sie dzieje ? zaakceptujesz to ? sex raz na 6 miesiecy ? bedziesz w stanie to zniesc ? wiec nie pisz bzdur dziecinko , ze w cos nie wierzysz , bo akurat wiara nie ma tu nic do rzeczy

Gość fjkdfiiiii
Dla mnie bylby problem, w pierwszej kolejnosci: czulabym sie oszukana, ze tak pozno sie o tym dowiaduje, po drugie nie wiem co zrobilabym gdybym dowiedziala sie na poczatku (zdecydowanie wolalabym zeby nie mial takich doswiadczen)

Gość a ty bedziesz wierna jednemu
nikt kobiety w całym swlowa znaczeniu nie zdradza , zdradza sie wtedy jak czegos brakuje , po prostu sie szuka tego gdzie indziej

Gość nnaattaallllllia
nie opuscilabym faceta tylko dlatego ze seks jest raz na pol roku. musialaby byc jakas przyczyna takiej zmiany. trzeba rozmawiac a nie opuszczac

Gość mdncbdschdj
znaczy sie twe libido jest małe - wiec i łatwo ci pisać

Gość mdncbdschdj
o opuszczaniu nie piszemy a o wiernosci takiemu