Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jatylkopytam

Czy przeszłość seksualna faceta ma dla was znaczenie?

Polecane posty

Gość jak to kiedys babcia w kolej
powiedziała kiedy to afera była z udziałem jednego z prezydentów USA , " facet jest od tego by dupczył ! a kobieta od tego czy ewentualnie da czy nie "

Gość pilotolaptopo
Takiego faceta nie tknęłabym nawet kijem.

Kiedy byłam młodsza myślałam, że lepiej być z chłopakiem, który miał niewiele dziewczyn i nie uprawiał przygodnego seksu, ale teraz zdecydowanie wolę tych, którzy już swoje przeżyli i są w stanie opanować ciekawość 'jak by to było z inną', bo po prostu już to wiedzą i nie mają kompleksów na tym tle.

Gość no tak .....
a kto ciebie tknie ? ano wielu , ale tylkow jednym celu jak juz :)

Gość rzucialabym w cholere !!!
zaden normalny facet nie mowi o takich rzeczach ale jabym sie dowiedziala o czyms takich obrzydzenie mialabym do niego, znaczy to ze robilby to pozniej rowniez, chodzil by na boki i szukal sobie przygod, takiego cwela kijem nie dotknelabym przeszlosc seksualna faceta ma dla mnie duuuuuze znaczenie moze byc prawiczkiem, moze miec jakies stale partnerki, z ktorymi sypial, ale puszczanie sie jak dziwka nie zaakceptowalabym, kazda dziwka zawsze bedzie dziwka !!!! zwlaszcza meska !🖐️

Gość ale pierdzielicie glupoty, ja
mojego zadowalalam jak chcial, oral, glebokie gardlo, seks nawet kilka razy dziennie byl, zawsze byl zaspokojony, do tego mial ugotowane, posprzatane i jeszcze mielismy o czym pogadac (wspolne zainteresowania). nawet sie oswiadczyl, co nie przeszkodzilo mu od dluzszego czasu mnie zdradzac (sama wykrylam to przez przypadek)

Gość dla mnie ma znaczenie
nie lubie dziwkarzy i takich co przelecieli wiele kobiet.

Gość no ja nie mogę....
ale pierdzielicie glupoty, ja mojego zadowalalam jak chcial, oral, glebokie gardlo, seks nawet kilka razy dziennie byl, zawsze byl zaspokojony, do tego mial ugotowane, posprzatane i jeszcze mielismy o czym pogadac (wspolne zainteresowania). co z głupawa dedukcja !! brak mi słów ! zaspokojony był ...? ty tak uwazasz , bo co , bo mu dalas kilka razy na dzien , bo loda robiłaś ? smieszna jesteś

Gość ojdanaodsamegorana
miałam napisać ze nie ma znaczenia,ale po chwili stwierdziłam jednak ze ma :P gdyby kogoś zgwałcił ,miał romans z jakąś nastką to powiedziałabym spierd***** ''Jesteście z facetem w związku, kochacie się, planujecie ślub a tu nagle pare miesięcy przed ślubem okazuje się że wasz chłopak kiedy był w poprzednim związku wraz ze swoją dziewczyną brał udział w swingers party czyli gdyby ktoś nie wiedział wymieniali się z innymi parami swoimi partnerami seksualnymi. '' natomiast to nie miało by znaczenia dla mnie