Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nielubię

Nie lubię dzielić się opłatkiem

Polecane posty

Gość nielubię

i składać sobie nawzajem życzeń. Święta uwielbiam, tą atmosferę i ogólnie przebywanie z rodziną ale nie cierpię składania sobie życzeń każdy z każdym. Tyczy się to też urodzin imienin i innych okazji. Czy ktoś ma tak jak ja?

Gość piekna laseczka
o kurde...ja dzisiaj musze zlozyc zyczenia jakims ciotkom mego faceta obce osoby, zenada

Chyba każdy tego nie lubi. Na szczęście moja mama wymyśliła kilka lat temu że po modlitwie wszyscy mówimy wszystkiego najlepszego i po prostu dzielimy się opłatkiem bez życzeń :)

Ja nie cierpię tego robić . szlak mnie trafia jak to słyszę : zdrowia szczęścia i radości. No i pieniędzy bo one takie ważne. Co roku to samo . -,-

Gość gftyftydf
Lubie, ale tylko mojej dziewczynie. Jesli chodzi o innych to mam tak samo jak Ty.

Gość nielubię
no to ja tego nie rozumiem, tyle osób tego nie lubi to po co w ogóle to robić. Jak będę mieć już własną rodzinę i będę robić święta to też tak zarządzę, że nie ma składania sobie życzeń. Na szczęście mój narzeczony myśli podobnie i oboje przeżywamy katusze podczas świąt i imprez. Na swoim weselu też chcę to jakoś ominąć ale nie mam pomysłu jak to zrobić.