Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fafus

PORANNE MDŁOŚCI I BÓLE BRZUCHA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość fafus

budze sie rano mój brzuch zaczyna szalec burczy w brzuchu mdli mnie i ogólnie jak coś zjem to najchetniej bym nie jadł nic NIE JEST TO JAKIS NIE WIADOMO JAKI BÓL ALE UCISK cos jakbym niestrawnosc z biegiem dnia tak około 10 wszystko w miare wraca do normy zaczynam jeśc no i jest w miare fajnie -od 2 dni jestem na diecie zazywam controloc 20 2 razy dziennie i nifuroksazyd z rana lekarz telefonicznie powiedzial bym nie jadł metoclopramidu bo to moze wzmagac wzdecia ,nie moge isc do lekarza bo swieta sa i przed tez zaden nie przyjmował wiec chciałbym spytac kogos kto ma podobne objawy co bierze i jak sobie radzi z tym czyms bo do lekarza moge isc dopiero we wtorek a całe swieta musze jakos przetrwac ==dzikuje za każda porade

Podejrzewam że to przez zatrucie:O.Albo niezdrowe żarcie albo piguły.Może być teoretycznie jeszcze 1 przyczyna ale raczej to nie wywoła takich skutków a zwłaszca że bedzie to codziennie rano:O. A co do wzdęć-to może być przez drożdżycę:O.

Gość FAFUS
podejrzewałem bardziej refluks niz drozdzyce mialem 4lata temu refluks i brałem od tamtego czasu raz na kiedys ortanol w momentach kryzysowych teraz jednak przycisneło mnie tak mocno 1raz od tych 4lat ale mam biegunke do tego i to mnie dziwuje bardzo staram sie jesc zdrowo mało wzdeciowych rzeczy i ostatnio tez mialem problem z horesterolem wiec od miesiaca zmieniłem jedzenie na chudsze i zdrowsze i masz go dopało mnie jeszcze bardziej