Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asfddfdgfd

zycie mnie nudzi

Polecane posty

Gość asfddfdgfd

:/ a mam dopiero 21 lat . mam wrazenie ze starsze pokolenie jakos bardziej sie z tego zycia cieszy. a mi sie nic nie chce. nawet zakładac rodziny :/

Gość fujator
facet czy baba?

Gość asfddfdgfd
baba :P

założenie rodziny dostarcza wielu atrakcji. Ale trzeba być na to gotowym. A nie szukać w tym jakiegoś leku na nudę. Na pewno jest coś co lubisz robić. Warto mieć kilka takich rzeczy i na przemian robić to na co sie akurat ma ochote :)

Gość asfddfdgfd
lubie spać ,zycie we snie jest duzo ciekawsze :D czesto mi sie coś sni ,czasami jest to taki płytki sen ze moge nim w pewnym stopniu manipulowac :) no ale nie moge przespac życia:/ tzn przynajmniej rodzice tak sadza

Gość onawi
starsze pokolenie cieszy sie ze jeszcze zyje ,ty masz jeszcze duzo czasu wiec sama szukasz sobie problemow

Gość fujator
a co, zalozenie rodziny to taka super przyjemnosc? ja rodziny nie mam, jezdze po calym swiecie za panstwowe pieniadze a tez sie nudze.

Gość asfddfdgfd
też sie czuje stara w porównaniu to licealistów i gimnazjalistów :O a jeszcze za pasem kolejny rok :/

Gość asfddfdgfd
ja sie zaczełam czuć staro kiedy przestałam miec nascie lat 🖐️ tzn w dzień 20 urodzin :O

no coś Ty, ja dopiero teraz czuję, że żyję :P mogę sobie pozwolić na różne rzeczy, na studiach jest miliard razy lepiej niż w liceum czy gimnazjum. Najlepsze lata teraz, trzeba z tego korzystać.

ja nam 2 2lata i tez czuje ze sie starzeje ale co moge zobiuc musze sie z tym pogodzic

Gość asfddfdgfd
fujator a co, zalozenie rodziny to taka super przyjemnosc? z rodzina żle ale bez rodziny chyba jeszcze gorzej 🖐️ do nikogo sie odezwać ,gotowac dla siebie , sprzatac dla siebie ..bezsesnsu tak

Gość asfddfdgfd
no to współczuje ze dopadło cie to jeszcze wczesniej niz mnie :P

tez sie nie umiem z tym pogodzic wiem ze jest to mozliwe boi duzo ludzi sie tym nie przejmuje tylko jak oni to robia moze wierza w zycie wieczne i stad to moze przemijanie ma gleboki sens i jest dobre

Gość asfddfdgfd
i najgorsze ze nic tego czasu nie zatrzyma , za rok bedziemy o rok starsi itd :/

wielu podejrzewam ze nawet każdy młody człowiek u progu dorosłego życia ma takie myśli. Ja sie z tym pogodziłem. Zaakceptowałem siły na które nie mam wpływu. No i na boga :D młodzi jesteśmy. Myślę ze na luzie dośmigam do 60 :P jeszcze 40 lat życia w uśmiechu :) przedemną :D

Gość asfddfdgfd
chciałabym miec twoje podejscie :P