Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Issssssssska

"Ciągnąco-kłujący" ból jajników/dołu brzucha.

Polecane posty

Gość Issssssssska

Co to może oznaczać? Mama twierdzi, że zapelenie przydatków. Niepokoi mnie to, bo jest moment, że nie boli a jak zakłóje to masakra, aż po plecach ciągnie :(

Gość edusia_88
w moim przypadku okazało sie ze to ciaza , nie wiem jak u ciebie,

Gość Issssssssska
Jeżeli miałaby być to ciąża byłby to max 3 tydzień - więc to chyba inemożliwe? A jajniki bolą mnie już od tygodnia jakoś. Nie uprawiałam również seksu bez zapezpieczenia. Kilka razy penetracja bez gumki, a póżniej już tylko pieszczoty zewnętrzne i to dzień po miesiączce - więc w niepdłodne dni.

Gość Żanetka
miałam też takie bóle po stosunku przerywanym. Trwało to przez miesiąc. Robiłam test i nic. Byłam u gin i nic nie stwierdziła. Żadnego zapalenia, jajniki w porządku. Teraz od tygodnia mnie nie boli ale za to piersi mnie pobolewają. Mam tylko nadzieję że to nie ciąża

Gość w o d niczek
Issssssssska Zmierzyłam temp w środku - 37,5, a pod pachą 36,9, jeste,m tydzień przed okresem. To infekcja czy istieje prawdopodobieństwo ciąży? W to drugie ciężko mi uwierzyć, ale..., ty żle mieżysz ja ci zmierze dokładniej

Gość mordkopotam
Nauczcie się jednego: jak chcecie mieć potwierdzenie lub zaprzeczenie ciąży na podstawie temperatury, to ani pomiar pod pachą, ani pomiar jednorazowy, nawet w pochwie, NIC nie daje.