Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

znawcanieprzyzwoity

Swięta trójca: Prawa, TakaMała i Nalutka-w.. która najlepszą dziunią jest ?? p

Polecane posty

Gość Killeruś
A ogólnie świąteczną depreche mam dlatego wlazłem tu. Długo mnie tu nie było. Ogólnie to wkurvvia mnie to rodzinne włażenie jeden drugiemu w doojpe a na co dzień to kurvva patrzeć na siebie nie mogą i jakby mogli to jeden drugiego by na ruszt jak hitler wpierdolił

Killeruś no wlasnie, troszke Cie tu nie widzialam. E to nie Ciebie jednego to wkurvia, u mnie na szczescie nie ma nieszczerosci kazdy zachowuje sie tak jak na codzien. A zonka co porabia, ze Ty na kafe?:)

Gość Killeruś
Żonka jakiś badzieff na polszmacie ogląda. Widzę że masz tu adoratora:-P Znaffca nie znam ale cześć. Cosik kolego zdrowie nie dopisuje że trzeba się smerfem dopingować żeby stanął?:-P

Gość Killeruś
Ja na szczęście jeszcze problemow z erekcją nie mam. Stanąłby mi nawet gdyby żona w biedronce miała się schylić po krówki ciągutki z dolnej półki:-P

Gość Killeruś
Myślisz że doceni takie poświęcenie:-P

Gość Killeruś
A no fajna ech...:-P zbok się we mnie znowu uruchomił:-P wczorajsza akcja"ja cię kocham a ty śpisz" mi się przypomniała:-P ale nie śmiem tu się nad tym rozwodzić

nie , jak najbardziej nie Be, ale brak im tego czego potrzebuje, a nie chce żadnej unieszczęśliwiać, inne straciły swoja szanse;) Ciebie Kochaniutka?? a co ja mogę?? przecież tak naprawdę to kobiety sobie wybierają nas :)