Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

znawcanieprzyzwoity

Swięta trójca: Prawa, TakaMała i Nalutka-w.. która najlepszą dziunią jest ?? p

Polecane posty

Gość Killeruś
Wybaczcie me nierozważne słów dobieranie:-P tak to się dzieje jak nie ten musk co trzeba zaczyna funkcjonować:-P no i w lycełum u pani polonistki pięć było tylko za moje diabelskie spojrzenia rzucane ukradkiem w jej stronę więc zdolności pisarskie też nie tak rozwinięte jak należy:-P

Gość Killeruś
Czasem tak mam jak mi się wena właczy:-P kiedyś pisałem poezję adorowanym kobietom i wszystkie wymiekkały mimo częstej początkowej okazywanej mi niechęci bo,no cóż urodą nie grzeszę choć też nie do końca szpetnym jest:-P

Gość Killeruś
Foty wstawić nie mogę albo nie umiem w komórce. Może idzie ale ja ogólnie mamut jestem co do rozwoju dzisiejszej technologii

Gość Killeruś
Niestety:-P więc wizerunek mej osoby pozostanie owiany słodką tajemnicą i pozostawiam go Twej wyobraźni:-P tak po krótce niebieskooki brunet wysoki szczupły umięśniony:-P to ostatnie wynik ciężkiej pracy fizycznej nie siłowni choć kiedyś tam w przeszłości odrobinę ćwiczyłem jogę:-P

Gość Killeruś
Mała też już idziesz spać?

Gość Killeruś
To podaj maila spróbuje ale nic nie obiecuje. Lapka mam ale neta nie mam więc zonk i z tej strony niestety

Gość Killeruś
Doszło?

Gość Killeruś
Jeśli tak to jedna mała prośba. Mam nadzieję że nie będziesz wklejać tu by dać kafeteryjnym hienom satysfakcję by sobie na kimś pojechać?

Gość Killeruś
Rozumiem że piorunującego wrażenia na Tobie nie wywarła moja osoba:-P kiedyś miałem straszne kompleksy ale kochana płeć piękna wybiła mi je skutecznie z głowy:-P

Gość Killeruś
Dziękuję:) hmm oczy smutne? Nie wiem:) ogólnie to mimo różnych strasznych przeżyć jestem wesołym człowiekiem i może tylko oczy pokazują co tam w sercu boli. Nie Ty pierwsza mi to mówisz więc pewnie coś w tych moich oczach tam jest

Gość Killeruś
Ale znowu z drugiej strony mówią że te moje oczy u mnie właśnie najładniejsze:-P