Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama w wigilie

chlopak mnie zostawil w wigilie

Polecane posty

Może ci się kojarzy z baba, bo jestem romantykiem :) Jestem wrażliwszy, na cierpienia innych :) Oj pewnie, że wszystko ok :)

Gość haha3haha
pojechali po apollu :-) Ogolnie to Ty nic zlego chlopie nie robisz, tylko jakos wkurwias zludzi ta dobrocia;d

Oj jak chcesz, to możesz szukać hihi :D Ale skupmy się tu na osobach, które tu są po wsparcie :)

Gość do apolla
powiedzmy sobie szczerze jaki normalny facet siedzi caly dzien na babskim forum piszac oj oj oj łoj hihi hehe trzeba miec zryty beret :D

Gość sama w wigilie
Dostałam właśnie wiadomość, że jakby mnie zobaczył w płonącym samochodzie to nawet by się na mnie nie odlał;)

Gość do apolla
apollu a ty sie nadajesz do zycia? w sensie zycia poza damskim forum kafeteria dzial zycie uczuciowe? bos mnie zaintrygowal

Gość haha3haha
sama w wigilie a ten Twoj men to tez kurde niezly romantyk :d

Nie ukrywam swojego drugiego ja :) Od 14 roku życia jestem romantykiem :) Takim prawdziwym, nie takim który tylko tak mówi. Nawet parę wierszyków miłosnych kiedy napisałem. Marzę o tym o czym każdy romantyk o prawdziwej miłości.

Gość haha3haha
do "do apolla" tak mi sie wlasnie zdawalo, ze Ci sie apollo spodobal;d

Gość do apolla
do samej: ciekawe przypadki wymysla ten twoj byly chlop :D nie wpadlabym na takie wyszukane metafory

Gość naprawdę jestem pełna
podziwu dla Ciebie, sama w wigilię! jesteś super że tak dajesz sobie radę. i faktycznie, ten Twój psychol ex teksty ma zabójcze :D :D :D

Gość do apolla
od 12 roku zycia uwielbiam romantykow, tylko niestety w prawdziwym zyciu takich brak, jedynie tu na forum wysyp

Gość haha3haha
apollo uzupelnij sobie profil "pare slow o sobie" "hihi " :D:D:D

Gość haha3haha
... rece opadaja :D

do apolla Oj widzisz na żadnego po prostu nie natrafiłaś :) Są tacy, ale to na prawdę rzadkość :) Więc się nie dziwię, że na takiego nie natrafiłaś :)

Gość do apolla
czekam na swojego ksiecia na bialym koniu :) boga milosci, na swojego apollina - kupidyna :) jakbys sie do seksu nadawal to bym na ciebie apollo reflektowala. łoj

Gość haha3haha
do "do apolla" az przyszedl taki dzien, kiedy nastapilo nieszczescie samej w wigilie i spotkalas apolla;d

Gość sama w wigilie
Zejdzcie juz moze z Apolla, pisze tak jak uwaza to za stosowne, a temat w końcu jest o mnie! A co, bede egoistka, tak mnie zawsze moj byly okresla to mam prawo:P

Gość haha3haha
sama w wigilie -> ale takie ejst zycie cos sie konczy a cos zaczyna. Skonczyl sie Twoj zwiazek a tu sa szanse na piekna romantyczna przyjazn 2 apollow;d hihi;d

Gość zejśc z apolla?
pytanie tylko która na nim siedzi? Chyba żadna, bo gdyby tak było to by tutaj nie kombinował.

Jak już mówiłem jestem prawdziwym romantykiem :0 Dla mnie najważniejszy jest charakter :) A co do seksu, to chciałbym go uprawiać dopiero, gdy pojawi się uczucie, więź między dwoma osóbkami :)

Gość haha3haha
ide juz ;d Odwiedze Was jutro :d

Gość zejśc z apolla?
oj Panie Boże...hahahhahah i jeszcze prawiczek do tego :D:D:D

sama w wigilie Masz rację tutaj nie o mnie :) Powinniśmy się tutaj na Tobie skupić :D Opowiadaj co tam u Ciebie :D

Gość do apolla
tak a jakze, mam romantyczna dusze, nawet dla ciebie wiersz napisalam: oda do apolla drogi apollo bogu milosci dzis na kafe cie spotkalam przy calej twej zyczliwosci wirtualnie pokochalam ale czemu łoj czemu jestes zgredem wirtualnym co nie zakreca sloika dzemu po stosunku analnym

Gość ale pipkowaty ten apollo
...masakra. autorko tematu, widzę, że zaczynasz podchodzić z humorem do tej całej sprawy. to świetnie wróży :) zobaczysz, wyzwolisz się z tego wszystkiego i zaczniesz nowe życie!