Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mydestintionnnnnnnnnn

spotykamy się od ponad pół roku i nie jesteśmy ze sobą bo

Polecane posty

on mówi, że mu na mnie zalezy i bardzo go do mnie ciągnie ale właśnie.... wczoraj przyznał się dlaczego nie chce jeszcze związku. Otóż to związane jest z moją przeszłoscią. Powiedział, że gdyby nie to to już dawno byli byśmy razem. Byłam 3 lata z chłopakiem i on mu przeszkadza to, że współżyliśmy. Tworzy sobie w głowie rożne scenariusze. Ale najgorszy jest dla niego fakt, że rok temu przespałam się z osobą, której on nienawidzi. I boli go to, ze on mnie dotknął. Chociaż wtedy nawet się jeszcze nie znaliśmy. Ta sama osoba całowała się z jego byłą i ciężko mu było to zaakceptowac a to, że ja z nim uprawiałam raz seks jest dla niego bardzo trudne do zaakceptowania pomimo tego, że to juz przeszłość i dla mnie to nic nie znaczyło. Uważam to za wielki błąd ale cóż czasu nie cofnę a chciałam być z nim szczera i powiedziałam mu to na początku jak zaczeliśmy się spotykać. On stara się z tym pogodzić jednak boi się, że to wszytstko będzie powracać. Z resztą ten chłopak z którym ponad rok temu się przespałam mieszka w tym samym mieście co my. I nie chce mnie skrzywdzić bo gdy np będzie pod wpływem alkoholu i go spotkamy może dojść do niezręczniej sytuacji. On nie chce ze mnie zrezygnować ale nie wiem czy to wszystko ma sens skoro go to tak męczy i co jakiś czas wraca. Co o tym sądzicie?

nie wiąż sie z kimś kto ma problem z twoją przeszłością!!! będzie ci zawsze wypominał że sie z kimś tam przespalaś. olej go , neich sobie dziewice znajdzie ... a sam pewnie bzykal sie i to nie jedna. ma penwie z 10x wiecej partnerek na liczniku niz ty:D

on spał z 4-6 partnerkami. a ja miałam 3 łącznie z nim. On mi tego nie wypomina i nie ma mi tego za złe ale ciężko mu się z tym pogodzić.

Gość ona---------1
ile wy macie lat

Gość ona---------1
nie wiem co ci poradzic, jesli go tak to meczy to bedzie go meczylo caly czass, ale on tez przeciez nie jest swiety tez spal z dziewczynami, to co on chce miec dziewice? a co jak ta dziewica nie zaakceptuuje tego ze on spal z tymi 4 ? tez chlopak musi pomyslec....

ja mam 21 a on 22. No wlasnie ja nie wiem czego on chce. Uważam że to nie powinno się liczyc