Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Czas aby ockn膮膰 si臋 ze z艂udze艅

Koniec ze z艂udzeniami...

Polecane posty

Wigilia... czas rado艣ci z Rodzin膮. A ja po kolacji - siedz臋 i my艣l臋 o Facecie, w kt贸rym si臋 zakocha艂am... Mieszka 400 km ode mnie, jest 6 lat starszy... jest cudowny... :) Sp臋dzili艣my ze sob膮 upojne dni i noce, kt贸rych nie potrafie zapomnie膰 i marz臋 by je powt贸rzyc. On, kt贸ry m贸wi艂 mi tyle pieknych s艂ow, planowalismy przysz艂osc... niedawno powiedzia艂 mi, 偶e nie ma przed nami nic... 偶e to jest bez sensu - mieszkamy za daleko, jest za ciezko. Poza tym nie bedzie mogl mi da膰 tego, czego kazda Kobieta pragnie - 艣lubu, bia艂ej sukni... (jest 2 lata po rozwodzie)... widz臋, 偶e jest pogubiony, 偶e jeszcze sie nie odnalaz艂. Wiem, 偶e mnie lubi, dzwoni do mnie (czesto po pijaku)... czasem nasze rozmowy sa jednoznaczne, on wspomina te cudowne noce, ja zreszt膮 tez... ale nie wiem czy z Jego strony to tylko g艂upi sentyment, czy co艣 wiecej... albo moze sie mna zabawi艂, chcia艂 zapomniec o Bylej 呕onie, a teraz nie potrafi zerwac kontaktu, bo sie do mnie przyzwyczai艂? Czy moze naprawd臋 co艣 poczu艂? Ja tez nie potrafie nagle zerwac kontakt.. chocia偶 pewnie by艂oby to dla mnie najlepsze rozwi膮zanie. Ale za bardzo mi zale偶y. A teraz, gdy ten kontakt jest coraz mniejszy, mam uczucie, 偶e ucieka mi Facet mojego 偶ycia. Czuje pustk臋, tesknote, 偶al... nie potrafie sobie z tym poradzi膰. On jest moj膮 Bratnia Dusz膮 - je艣li w og贸le one istniej膮. Jest moim Ksieciem - chocia偶 nie jest idealny. Jest moim marzeniem.... Ostatnio na mojej drodze pojawi艂o si臋 wielu M臋偶czyzn. 呕aden mi nie pasuje, chocia偶 to naprawd臋 fajni Faceci :( ciagle my艣le o Tamtym... Chyba w艂asnie dzis u艣wiadomi艂am sobie, 偶e zostane sama jesli nie przestane 偶y膰 z艂udzeniami. Nie chce tego, ale tesknota za nim wypala mnie od srodka. Chcia艂abym mu to wszystko powiedziec, ale po tym co napisa艂, nie chce robic z siebie desperatki i nie chce sie narzuca膰... Powiedzcie, 偶e to straszne uczucie mija....:(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ktosikkkk
" jesli nie chcesz szukasz powodu ( odleglosc r贸znica wieku itp) jesli chcesz szukasz sposobu !"

Udost臋pnij ten post

Ladne... By艂abym w stanie rzucic dla Niego wszystko... ale czekam, 膮z On co艣 zrobi, co pozwoli mi to zrobic... nie pojade w ciemno... Mi si臋 wydaj臋, 偶e Jego nieudany zwiazek wp艂ywa na nasz膮 relacj臋 i tak jak mi powiedzia艂 - On nie wierzy w MI艁OSC... nie wierzy we mnie:( a ja mam poczucie, 偶e zawsze ale to zawsze bede por贸wnywa膰 kolejnych Facet贸w do Niego i nigdy nie znajd臋 w nich tego, co widz臋 w Nim... my si臋 rozumiemy bez s艂ow:( a jednak nie jestesmy razem:(

Udost臋pnij ten post

ehhh...

Udost臋pnij ten post

pod warunkiem, 偶e wytrzesz g贸wno ze swojej podeszwy

Udost臋pnij ten post

ostatniego stolca mia艂am w momencie, gdy sikorka-bogatka przysiad艂a na brz贸zce pod kt贸r膮 przykucn臋艂am, by owego stolca odda膰. chwil臋 p贸藕niej wspomniana sikorka zwr贸ci艂a si臋 ku mnie z lubie偶nym u艣miechem i filuternym b艂yskiem w oku zatykaj膮c nos g艂o艣no zakas艂a艂a achu-kachu, kha-kha..!!

Udost臋pnij ten post

tak dokladnie "Czas aby ockn膮膰 si臋 ze z艂udze艅"

Udost臋pnij ten post

kiedy艣 pr贸bowa艂am je藕dzi膰 rowerem, ale jak mi si臋 w艂osy 艂onowe wkr臋ci艂y w 艂a艅cuch to z b贸lu dzwonek odgryz艂am. Czas aby ockn膮膰 si臋 ze z艂udze艅

Udost臋pnij ten post

bardzo smieszne. ocknijcie sie ze zludzen dzieci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja pierrdziu.....
ten podszyw o sikorce bogatce mnie tak wzruszyl az sie poryczalam ze smiechu:D:D:D

Udost臋pnij ten post