Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MSka;)

RYANAIR-WAŻNE!!

Polecane posty

Gość MSka;)

czy leciał ktoś z was do UK liniami Ryanair?jeśli tak to mam pytanie co można przewieźć z żywności w bagażu podręcznym w samolocie? proszę was o poważne odpowiedzi..

Gość MSka;)
dzięki.napisze jeszcze ktoś??

Gość taaa co udaje że wie wszystko
myslę że wszystko poniżej 100ml objętości.

Gość nowiuska777
do 10kg:) ale płyny łącznie nie przekraczając 1 litra w pojemnikach max 100ml nie można przewozić reczy szybko psujących się; jeśli chcesz przewozić mięso/ kiełbaskę itd musi to być hermetycznie zapakowane

Gość MSka;)
znawca szukałam i góówno tam znalazłam za przeproszeniem:( dlatego pytam was..

Gość kasienka1339
Tylko hermetycznie a i moga sie do tego przysrac :)

Gość MSka;)
a jak nieraz widziałam w czasie lotu że niektórzy wyjmowali kanapki i jedli no to chyba im pozwolili wnieść na pokład juz sama nie wiem,nie traktują ludzi po równo,jeden moze a drugi wcale...masakra

Gość MSka;)
cholera,tyle osób lata to tu to siam i nikt nie wie co można a co nie przewozić??? potrzebuję odpowiedzi takiej na 100% trafnej żeby nie było tak że wezme jakies kanapki do podręcznego a oni każą mi to wypier.....

mozesz wszytko przewiesc, tylko wode bedziesz musisial sobie kupic po odprawie podrecznego bagazu bo celnicy wypieprzą tobie jesli zobaczą w twoim bagazu podrecznym napoj, wiec dopiero po przekroczeniu rewizji bagazu podrecznego wtedy mozesz sobie napoj kupic

Gość curupira
nie miej stresu z podręcznym, spokojnie weżmiesz na pokład kanapki, owoce. Napoje kupione tylko po odprawie reszta płynów-kosmetyki, pasty do zebów tylko do 100 ml w podręczny, co do wagi to tez się nie stresuj nie ważą tak co do kg. Zapalniczki....to róznie mnie raz odebrano a 3 razy wziełam na pokład -w tym na rayanera, lepiej upchnąc po kieszeniach i się nie przyznawac że się ma. Ostre narzędzia nie przejdą. generalnie w dupie każdy ma podręczny pod kątem fajek, i jedzenia, licza sie płyny do 100 ml i ostre narzędzia na to zwraca się uwagę, napewno nie na wage czy objętość. Nie wiem czy jestem dośwaidczona ale leciałam 9 razy w tym raz przez ocean i naprawde nikt nie zwracał uwagi na mój bagaż podręczny. Ale każdy płyn, spray, napój odbiorą Ci na kontroli bezpieczeństwa, Zresztą jeśli coś to tylko odbiorą nie aresztują :-))

Gość MSka;)
dzięki curupira i wesołych świąt:)