Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimnojsjsjs

nienawidze swiat !

Polecane posty

Gość zimnojsjsjs
Chodzi mi o to ze dziewczyny ktore nie poznaly nigdy co to milosc chociwazby w rodzinie to bedac nawet ze zlym. Chlopakiem ale ktory od czasu do czasu daje takie poczucie ciepla jdest ok

No cóż twoja sprawa, ja od około trzech lat nawet nie szukam ,dziewczyny, zawiodłem się na was. A jeżeli będzie chciało mi się poruchać, to wyrwę jakąś szmatę. Niestety trafiałem na dziewczyny takie jak ty...

Gość zimnojsjsjs
na dodatek dostałam prześmiewczy prezent - wibrator (20cm). Jestem w takim nastroju, że chętnie zrobię z niego właściwy użytek.

Gość zimnojsjsjs
Jak ti cie nie dziwi to skoro tak sie umowilismy jeszcze wczoraj b ylismy razem i sam mowil ze sie nie moze doczekac w sumie pasterka to. Byla tylko wymowka nie musielismy isc mowlam mu chcialam tylko spedzic z nim czas a co mam wzamian gluchy telefon i zbetne nazieje ze swoieta oisztnieja taki jestes non by na dziewczyny zly ale pozwolil bas ze by twoja dziewczyna w wifgilie sama na lawce siedziala przez tyle godz w zimnie znajac jj sytua?cje rodzinna ze wiat nie. Bedzie do tego ze jej o biecales ze na to nie pozwoli?

Tyle, że się sporo zmieniłem przez te trzy lata, kiedyś byłem miły potulny i wrażliwy. Zobaczymy może z moim nowym podejściem do świata, będąc cynicznym złośliwym i niesłownym, trafię na jakąś kobietę z którą będę regularnie uprawiał seks, chociaż w sumie nie jestem chyba aż tak przystojny...ale z drugiej strony 3 lata temu jescze znajdowały się jakieś dziewczyny,,

Gość zimnojsjsjs
Tak jasne wi brator moj drogi podszywie byl by przynajmnieuj praktyczna, prezentem .... W sumie jako jedynym... Nie mow ze wyrwiesz sz,mate taka jaka jestem ja bo nie znasz mnie

Gość zimnojsjsjs
poszukam sponsora, będę miała sex i kasę, to jest to!

Ja bym na to nie pozwolił, ale jestem zbyt miły dla takich dziewczyn jak ty. Trochę chujowa jest randka na pasterce, nie uważasz? Ja w życiu bym się nie umówił na taką randkę. I jakbyś mogła to pisz poprawnie.

NIe napisałem ,że szmatę taką jak ty. Gdzie to wyczytałaś? Napisałem tylko że wyrwę jakąś szmate jak będę chciał poruchać, bo nie mam cierpliwości do kobiet już...

Gość zimnojsjsjs
Szkoda ze zatraciles w sobie te piekne uczucia bo naprawde to nie moja wina i pewnie innych dziewczyn ze na takie szmaty trafiales .... Ja mam ojca kretyna taki nija domowy i nigdy rodiny nie zaloze jak nie sapotkam potulnego albo chciaz czulego prosze w imieniu innych ko biet. B adz so ba wiele zyskasz

Gość zimnojsjsjs
daj mi 100złotych a ci zrobie takie rzeczy o ajkich nie sniles

Wiesz co zyskam?! Rozczarowanie i ból. Jako nastolatek byłem zbyt wrażliwy, dzieki czemu na dobre zraziłem się do kobiet...Wielu moich znajomych i rodzina dziwi się ze nie mam dziewczyny, uważają mnie za dziwaka trochę. Ale wiesz co mam to w dupie! Udajecie takie niewinne, a potraficie zniszczyć psychikę człowieka i nie NIGDY JUŻ NIE BĘDĘ MIAŁ DZIEWCZYNY NA STAŁE.Ja nawet nie mam ojca...

Gość zimnojsjsjs
przepraszam ze piasze nie wyraznie alde paluszki mi zamarzaja a pisze na telefonie siwdzac na lawce. Pod blokiem zaraz tylko spale pojde do domu i chdetnie jak beddziesz mial czas i o chote popisze normal

zimnojsjsjs Nie wiem czy jest sens żebyśmy ze sobą pisali...Chociaż wchodzę na to forum(rzadko ale jednak), żeby poznać psychikę kobiet...I wiesz co,wcale mi sie nie podoba co tu przeczytałem

Gość zimnojsjsjs
Mam 22 lata a on wlasniw zadzwonil ze zaraz po mnie bedsie jest naje bany i chy ba ukradl samovchod ba prawka te nie ma szkoda ze mieszlkam poza granicami polski bo. Bym sie toba zaintwresowala

Gość zimnojsjsjs
zaldowaldbbys mi w cipe i du pe i poszlbys my kazde w sowja strne

NIe wiadomo czy jestem w twoim typie, a chyba zwracasz wielką uwagę na wygląd, skoro jesteś z takim palantem, poza tym jestem od ciebie młodszy...Życzę ci żebyś trafiła na miłego faceta,który będzie cię szanował kiedyś do tego dorośniesz. Mam wielki szacunek do kobiet, ale do kobiet a nie dziwek(nie mówię o tobie, bo wydajesz się być miła.

Gość zimnojsjsjs
moglbys mnie rzbac ja szmate w cipqke dupe mordke

Gość zimnojsjsjs
sram mordom

Gość zimnojsjsjs
Mowiac ze on jest przystojny wcale nie. Ppotrzymuje ze wyglad jest wazny dla mnie jest wazne cieplo w przenosni jezeli rozumiesz io co chodzi.

Tylko tak mówisz, ze lubisz ciepłych i sympatycznych facetów...może i lubisz, jako przyjaciół ale nie kochasz. W większości kochacie drani, bo myślicie, że możecie ich zmienić. A potem przychodzi ślub i"MÓJ FACET SIĘ NAPIŁ I PODPIŁ MI OKO,ALE JA GO KOCHAM, WIEM ŻE TAK NAPRAWDĘ JEST WRAŻLIWY I KOCHAJĄCY...no Kurwa!

Gość zimnojsjsjs
ale tylko dran potrafin porzdnie zerznac ! i na tybm mi kruwa zalezy

Dobra idę spać. Dobranoc. A z okazji świąt, życzę ci żebyś była szczęsliwa i znalazła kiedyś faceta, który będzie cię szanował,kochał,nie okłamywał i doceniał taką zapewne ładną(bo każda kobieta coś w sobie ma) i naiwną trochę dziewczynę...Ale na razie jesteś zbyt młoda i za mało zraniona, żeby docenić porządnego faceta.