Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antynarkotyki

mam ćpunke w mojej grupie na studiach

Polecane posty

Gość antynarkotyki

denerwuje mnie ona. czy powinnam gdzies zgłosić ze ona zażywa narkotyki?

Gość antynarkotyki
uważa sie za poetke i za lepszą od innych :> a jest tylko ćpunką.

pewno ćpie ten syf marihane ,pewno robi to przynajmniej raz na miesiąc . Straszne , przymusowy odwyk ,poza tym jest odmuzdżona jak ona może studiować ??

Gość antynarkotyki
gdyby chodziło o marichuane raz na miesiąc to nie nazywalabym jej cpunką :-o

dzisaj każdy idiota może studiować 😴🖐️ wielu wybitnych ludzi ćpa , ćpało , wszystko jest dla ludzi 😴 zgłoś to do swojego proboszcza on ci doradzi :classic_cool:

Gość może bierze
tabletki prezesa?

Gość ptasiek nastroszony
kolejny przyklad popierdolonego polactwa , ktore wobec jebanego wlasnego życia zaczyna żyć i interesować się życiem innych

Gość sadzić palić i legalizować !!!
społeczniara

Gość antynarkotyki
nie wiem co konkretnie, ale ma pokłute ręce i często jest naćpana. wszyscy wiedzą i mówią że jest cpunką tak samo jej facet którego wywalili ze studiów rok temu.

a ty chcesz jej pomóc czy zaszkodzic ? ja pierdu młoda dziewczyna na studiach ,mogłaby żyć normalnie a tu na starcie żyłka . bRr , pogadaj z jakimś psychologiem , macie na uniwerku ?

nie zdychac ,no ludzie serca troche ,znałam chlopaka co w żyłkę ładowałmostrooo , zdawało się że po facecie ,miał dzieci żonę ,wyszedł dzięki monarowi .Teraz sam pomaga.

Gość antynarkotyki
nie słyszałam o żadnym psychologu na uniwerku. ale może jest, tylko po prostu nie wiem o nim. popytam znajomych. nie chce jej zaszkodzic po prostu mnie denerwuje to że uwaza sie za niewiadomo jaka artystke a jak tak dalej pójdzie niedługo bedzie dnem.

Gość cherry colaaaa
Tobie nie przeszkadza że cpa ale chcesz ją wrobic bo cie denerwuje. Nieładnie Ale też tak miałam jak się okazało że mój facet cpa i wtedy wrobilam jego dilera. Tylko że ją miałam w tym interes

Gość palić sadzić i legalizować !!!
Sama ćpalam i jakby ktoś wpierdolił mi się w to, to bym mu zajebała.Puki sama nie ogarnie wlasnej kuwety to jej nawet ewa drzyzga nie pomoze ehh sama z tego wyszlam a już napewno nie pomoże jej fakt że ją podpierdolisz to raczej pogorszy sprawe gdy dzięki tobie wyjebią ją ze sttudiów myś dziewczyno myśl..

uważa się za artystkę bo jest stale nawalona inna sprawa że faktycznie dużo artystów ćpało chlało na potęgo i było chorych psychicznie. Zdaje mi sie że jesteście na jakimś humanistycznym kierunku ,mam racje ?

"denerwuje to że uwaza sie za niewiadomo jaka artystke a jak tak dalej pójdzie niedługo bedzie dnem." no to już wiemy o co chodzi :classic_cool: kolejna przeciętna szara mysz nie może znieść ,że ktoś się wyróżnia :classic_cool:

Gość palić sadzić i legalizować !!!
mi się wydaje że poprostu lepiej od niej pisze i jest zazdrosna i tyle

Gość cherry colaaaa
Palic sadzic - cpun zawsze cpuna broni :D tylko skąd ta agresywność? A przez autorke przemawia zazdrosc I tyle

więc cherry cola :) agresywność hmmm to prawda jestem agresywna jeżeli chodzi o ciemnogród, i sprzedawanie innych :) a że bronie to prawda sama się bronić nie może chyba że wejdzie przypadkiem na forum :P

Gość antynarkotyki
no własnie, skąd tyle agresywnych postów w obronie ćpania? widze mentalność dresów, "sprzedawanie", "społęczniara" :D kierunek to filologia polska, i żadnych szczegółów wiecej nie podam, bo jeszcze ktos się zorientuje kto i co i bedzie że wywlekam problemy na fora internetowe.

Gość antynarkotyki
jestes dresem bo masz mentalnośc dresa. Normalny człowiek nie uzywa dresiarskiego slangu i nie popiera patologii.

antynankotyki ale zrozum że sobie ulyższ na moment ,a jej zaszkodzisz , lepiej poszukać dla niej pomocy ,mnie trochężal takich ludzi ,fakt wpieprzyli się na własne życzenie ,ale napewno ich to teraz już nie cieszy i chcieliby żyć normalnie

Gość szejk25l
vinka25l popieram!!! A co do antycośtam, przemawia przez ciebie zazdrość, a że ktoś jest liderem, i nie możesz mu dorównać to najlepiej doj..ebać i zniszczyć, przemawia przez ciebie zwykłe szare małomiasteczkowe polactwo, dlatego zginiesz w tłumie, tych co chcieli a nie mogli, tych co myślą, że są dobrzy a rzeczywistość sprowadza, nierzadko zrzuca ich na ziemię i konfrontuje z samym sobą czyli beztalenciem, którego jedyną umiejętnością jest wyniszczanie innych i samych siebie, wyjaśniłem chyba ci wszystko bardzo przejrzyście i jasno by do twojej małej zadufanej główce wszystko się poukładało. Jak nie rozumiesz o co chodzi to pisz wytłumaczę ci wszytko, dokładnie po kolei.

Gość antynarkotyki
ona sama siebie niszczy.

patologia to ty jesteś, na filologi polskiej widze nauczyłaś się JEDYNIE słowa mentalność i co to za stwierdzenie jest tylko ćpunką uważasz przez to że jesteś lepsza od niej? bo co nie ćpasz? dziewczyna się pogubiła jak słusznie ktoś zauważył ludzie uzależnieni , z depresją itd są tez dobrymi artystami .i tego właśnie jej zazdrościsz a jeśli chodzi dres daleko mi do tego TY MASZ ''MENTALNOŚĆ SPOŁECZNIAKA''

Gość mr. bomaX
jak lubi to niech se ćpa!