Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgrabna do wakacji

Do wakacji 6 kg mniej

Polecane posty

Gość zgrabna do wakacji

Witam wszystkich, dzisiaj pierwszy raz od 2 miesiecy stanełam na wage i zobaczyłam ze przybyło mi 3 kg. Od dzisiaj biore sie za siebie. Chce zrezucic te 3 kg plus 3 ktorych mialam sie pozbyc juz wczesniej. Stawiam na rozsądną diete. Zadnych głodowek. Jesli jest ktos zainteresowany to zapraszam do mnie.

Gość bassssia
podaj przyklad jak bedzie wygladac twoje menu

Gość zgrabna do wakacji
Wlasnie usiadlam do internetu i zaczynam czytac o zdrowym odzywianiu. Jeszcze nie ustalilam jadlospisu. Moja walka z kilogramami przebiega powoli poniewaz mam chora tarczyce. I zadne glodowki, kopenhaskie i duncan nie wchodzi w gre. Po 2 ciązy schudlam 25 kg. Jadlam sniadania z przewaga weglowodanow, obiad przewaznie rybka lub mieso (gotowane lub smazone) plus surowka a na kolacje bialko. Pilam bardzo duco czerwonej herbaty. Oczywiscie cwiczylammin 1h dziennie Mysle ze wroce do tego. chcialabym do konca kwietnia zrzucic 6 kg choc jak uda mi sie 5 to tez bedzie dobrze

Gość zgrabna do wakacji
Tam mialo byc pieczone a nie smazone. Smazonego nie jadla mwogole

Gość zgrabna do wakacji
Do tego nie pilam gazowanego (czasami podczas imprezy pozwalalam se na drinka, ale podczas dlugotrwalej diety od czasu do czasu mozna se pozwolic- takie moje zdanie), zamiast chleba -waza