Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalosnaa

samotny sylwester

Polecane posty

Gość zalosnaa

po raz drugi z rzędu bede w sylwestra sama. rok temu bylam w "separacji" z facetem.wrocilismy do siebie zaraz po sylwku,ale trzy miesiace temu odszedl do innej. mam malenkie grono znajomych.nikt mnie nie zaprosil,a jak chcialam sie sama wkrecic i zaczelam pytac ludzi co robia to ciagle slysze,ze siedza ze swoja druga polowka w domu albo maja male dzieci i nie moga.czy to zalosne nie miec znajomych w wieku 28 lat i spedzac sylwestra przed telewizorem.sa tu jeszcze takie osoby jak ja? wiadomo,ze to niby dzien jak codzien,a jednak serce boli jak zbliza sie 12ta i nie ma do kogo sie przytulic.

Gość adddsadsa
a ja będę w Sylwestra na nocce w pracy. to jest dopiero tragedia. marzy mi się posiedzieć przed tv, ale cóż.

Gość rysik
żałosna a gdzie mieszkasz, ja mam tak jak Ty jestem dwa lata starszy

Gość no bo po co?
Mam 25lat i spędze kolejnego sylwestra sama... 2 rok z rzędu już!:( Faceta nie mam, znajomi w górach na które mnie nie stać..a poza tym same pary więc wiadomo jak się będę czuć... ehhh

Gość ....tym razem bez nicku....
przyłączam się

Gość samotny sylwuś i trudno
ja też siedzę sama i jestem o 4 lata starsza ,jak jesteś z krakowa to wbijaj do mnie upijemy się

Gość malutk@
nie wiem co gorsze wy nie macie z kim iść czujecie samotność a ja jestem samotna w związku. mamy po 26 lat proponowalam sylwestra chociaż we dwójkę w domku w górach moich rodziców to nie, bo tam trzeba spać na podlodze no i co z tego że kominek śnieg cisz ale podłoga najważniejsza, chciała bym chociaż raz w życiu założyć sukienkę na bal ladnie się wystroić potańczyć też nie pasuje bo na bale same stare pryki podobno chodzą..... no to zaproponowałam już na odczep glupie multikino byle by wyjść gdzieś do ludzi pobawić się też nie pasuje...... drugi rok będziemy siedzieć jak dziadki przed telewizorem bo jemu nic nie pasuje aż mi się rzygać chce. w nowy rok wstaje i przypominam sobie czasy jak to się bawiłam, jak z usmiechem wspominalam sylwestra, jak mnie głowa bolala i widziałam tych ludzi wracających z imprez szczęśliwych zmęczonych.......... a ja przed telewizorem z drugą połówką u boku której dupy się nie chce ruszyć żeby wyjść gdziekolwiek doslownie nawet na durny rynek czy do kina..........

Gość rysik
malutka może Twój facet ma depresję albo się po prostu zdziadział.

Gość kicKicKic
malutka, zmień faceta, co za nudziarz, massssakrrrrrrrra

Gość rysik
malutka a może Twój facet się Ciebie wstydzi, nie naśmiewam się mówię poważnie, może uważa że zrobił błąd i nie wie co zrobić dalej.

Gość Ricardo Izecson
Po co iść na sylwestra? Lepiej się wyspać.

Gość juz nic mnie chyba nie czeka
ja tez bede sama,nie chce nigdzie isc-zaproszen mnostwo,ale jak mam patrzec jak ludzie sie do siebie przytulaja,to dziekuje wole sama ze soba wypic szampana zyczyc sobie spelnienia marzen o dwunastej i czekac na lepsze dni

Gość malutk@
rysik jak by się wstydził to pojechałby chociaż w góry to jest domek w środku lasu nie ma ludzi a on nawet tego nie chce. po za tym przecież to nie problem odejść skoro coś mu się nie podoba nie mamy dzieci droga wolna. może depresja ale co ja mam mu powiedzieć on nawet z chorym zębem do lekarza nie pojdzie a co dopiero do jakiegoś psychologa. nie wiem może stał się domatorem po prostu nie wiem.

Gość niezwiazkowysa
27 lat i od zawsze sylwestra spedzam jako singliej i zyje, wiec sie da

Gość zalosnaa
ze sie da to i ja wiem,ale jakie to przykre. mam mase super cichow,a nie mam ich gdzie zakladac.mam wielka ochote sie zabawic,a nie mam z kim.chce potanczyc, wypic i zapomniec o problemach to nie ma chetnych.z kazdym rokiem jest coraz gorzej.kolezanki maja mezow i dzieci,a ja zostalam po 1.5 roku wymieniona na lepszy model.jedyna singielka jaka znam jest juz tak zgorzkniala,ze nawet nie chce sie ze mna upic w sylwka tylko gada,ze woli sie wyspac,ze bedziemy sie tylko meczyc.sluchac sie tego nie chce. a moj byly z ktorym na nieszcescie pracuje bedzie sie bawil ze swoja nowa.na pewno nie ominie mnie sluchanie opowiesci z ich szalenstw no i foto relacja na facebooku.

Gość ciasteczko_wielkie
HEJ JA SZUKAM DZIEWCZYNY DLA MOJEGO KOLEGI MA 24 LATA I MIESZKA W GDAŃSKU PRACUJE MA SAMOCHÓD I SKOŃCZYŁ STUDIA AMBITNY Z Niego koleś i też samotnie spędzi sylwestra to może jakaś chetna dziewczyna znajdzie sie tutaj ?

Gość Łukasz_27
WItam:) Jak jest tu jakaś fajna dziewczna, która ma trochę odwagi na spontaniczne spotkanie na sylwestra, to coś się wymyśli:) Też jestem bez planów, a nie trzeba siedzieć samemu:) Okolice Poznania, ale wiadomo, że to nie wymóg:) Dla chcącego nic trudnego:)

Wygląda na to, że ja również spędzę sama sylwka. Wczoraj rozstałam się z chłopakiem... A znajomi wyjezdzają na domek. Wszystko już opłacone u nich więc się nie doczepię porażka... Jedyne co mi pozostanie to spacer po ukochanej plaży... Ajjj

Gość aneczka290
ciasteczko_wielkie a czemu on sam nie moze poszukac??

Gość mf;m;e
o matko jakie czuby - raz na wozie raz pod wozem - w tym roku single a w przyszłym może bedziecie juz zajęcia i będzie inaczej - nie posrajcie sie z tym sylwestrem przypadkiem :O

Gość Lilly Evangeline**.==..
mój najlepszy sylwester: 00.10 w łóżku :classic_cool:

Gość paolla3d
ja też spędzam w domu, ale przybywa mi potowarzyszyć paczka przyjaciół, tylko i tak mi smutno, bo mojej połówki nie będzie, bo pracuje wtedy...

Gość kalinkakalinka
nie rozumiem, mój mąż gra w zespole i nigdy nie spędziliśmy razem sylwestra, a jesteśmy w związku od 10lat, ja jestem młoda, mam 28 lat, jedno dziecko, razem z żonami kolegów z zespołu organizujemy taki bal, zakładamy suknie, robimy makijaże, żarło, dzieci pod pachę i bawimy się u którejś z kolei w domu, jakoś trzeba sobie radzić w życiu.

Gość hhhhh
fajnie macie, a ja bede sama jak palec, ani nie jestem zakochana ( noo jestem ale bez wzajemnosci), znajomi maja mnie w dupie, są jak czegos chcą .. :( wszyscy sie jarają sylwestrem a mnie krew zalewa :(

Gość no coz ja kiedys bywalem w
prtacy w swieta i w sylwka, w tym roku bede sam. zycie. a jak podpytywalem innych o impreze, to sie okazalo, ze robia znajomi jedna wspolna, rozmawiaja przy mnie o tym na glos, a NIKT (organizator - kolega niby wieloletni, prtzyjaciel) ANI RAZU nie powiedzial do mnie: "wpadnij", czy cos takiego... no i tyle. a wczoraj wieczorem sie dowiedzialem, ze jakos chyba nikt do niego nie pojdzie, z roznych tam powodow... dziwni ci ludzie. a ja i tak zostane sam, ale nie bede plakal. SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU WAM ZYCZE!:)

mam/mialam kilka propozycji ale wszystkim podziekowalam postanowilam spedzic go w domu

Gość wewe
Witaj Seti troszkę mi zeszlo,co tak sama w sylwka?

z czym Ci zeszlo?? w domu nie bede sama rodzice sa dziadek wole tak spedzac niz z byle kim:)