Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilkaaaaaaaaaaaa

czy ładna ,ale nieśmiała i nie zbyt towarzyska dziewczyna ma szanse znaleźć

Polecane posty

Gość meeeeeeg
znam to z doswiadczenia :/ i boje sie ze teraz tez jestem w takiej sytuacji, spotykam sie z kims, ale ja albo sobie wmawiam albo naprawde nie jestem ta osoba, ktorej on szuka :( a szkoda bo bardzo mi zalezy... nie wiem jak sie zachowywac, co robic zeby on oszalal na moim punkcie.... Glupie bo jak mozna oszalac na punkcie tak nudnej osoby :/

mysle ze jestes brzydka ladna dziewczyna zawsze ma szanse znalezc chlopaka a jesli nie to tylko przez zbyt wygorowane oczdania

Gość Lilkaaaaaaaaaaaa
nie jestem brzydka napewno bo jakbym była to by tylu do mnie (przystojnych tez) nie zarywało. ale potem blask pryska kiedy poznaja mnie blizej . mialam chlopaków jesli o to ci chodzi i moglabym mieć jakbym chciała byle by miec ale ja bym chciala pewnego siebie, przebojowego. takie przeciwienstwo mnie

Gość werf
niezbyt!!!!! tłumoku!!!!!! niezbyt!!!!!!!!!!!!!!!! do książek!!!!!

Gość meeeeeeg
a co do tematu ma wpychanie sie do lozka? :P ja mam 22

Lilkaaaaaaaaaaaa ptaszek: juz było tak ,ze poszłam do łożka z jakimś facetem i... potem chcial mnie tylko do lozka ,albo juz sie nie odezwal

Gość Trele Morele 2012
Oczywiście, że ma szansę, pod warunkiem, ze pokocha dowcipnego 40 latka. Czekam na ciebie kochanie :)🖐️

Gość meeeeeeg
czyli jest nas wiecej... skad jestescie dziewczyny?

Gość meeeeeeg
uwazaj na mnie, ale to chyba byla jednorazowa sytuacja, tak to zrozumialam

Gość Piękna nieśmiała
i ze względu na swój charakter odrzucona przez wielu facetów po bliższym zapoznaniu się ze mną.

Gość niesmiala slicznotka..
a ja nie jestem odrzucana....... tylko mimo mojego zjebanego charakteru dalej zabiegaja o mnie.... jeden facet nie daje spokoju od 2 !!! lat dzowni pisze itd wiem ze jednp moje slowo i by rzucil wszystko dla mnie.. :( a ja go ranie :( drugi wlasnie wrocil z zagranicy na swieta od kad sie znamy (6 lat) widujemy sie jak wraca,wiem ze cos czuje do mnie a ja go trakuje jak kolege mimo ze chcialbym cos wiecej ...

Gość niesmiala slicznotka..
udaje ze nie chce, ze jest mi obojetny mimo ze bardzo chcialabym sie do niego przytulic :(

Gość dżem dobry:)
Lilkaaaaaaaaaaaa.... a skąd jestes ;>))

Gość Lilkaaaaaaaaaaaa
też bylo sporo takich co sie do mnie przyczepiło ,ale byli albo żonaci ,albo miali dziewczyny ,albo nie podobali mi sie, albo byli jacys dziwni itd a normalnego faceta na dłużej poznać nie moge jestem z krakowa

Gość Lilkaaaaaaaaaaaa
a co do tego ,ze miałam tam jakis facetow co sypiałam z nimi to wiazałam z nimi pewne nadzieje ,a oni chciali tylko seksu jak sie okazywało jeden mnie traktował na powaznie ,ale to było w liceum

Gość Lilkaaaaaaaaaaaa
i mam wybitne szczescie do poznawania tzw ,,dziwkarzy" . normalnego ,rozrywkowego ,ale takiego poprostu zwyczajnego i wolnego faceta na dluzej zatrzymac nie moge był niedawno taki co sie kolo mnie krecił. ale ,ze jestem niesmiała to ze mnie zrezygnował w koncu . dobrze nam sie spotykalo poki były to imprezy przy alkoholu bo wtedy byyłam smielsza. potem doszło do spotkania na caly dzien bez kropli alkoholu , w koncu nie było o czym rozmawiac , mialam pustke w glowei i z natury jestem malomówna sczezgolnie jak mi na kimś zależy i ... juz sie wiecej nie odezwał

Gość jopiuythh
39790571-odezwij sie na gg prosze

Gość ghfchfh
a ja mam nieco inaczej Też jestem nieśmiała ale przeciętna z wyglądu czasem wyglądam łądnie i wtedy czuje sie pewniejsza siebie jak wyglądam brzydko to całkowicie niepewnie mysle że gdybym byłą taka piękna jak wy to sama z iebie byłabym także pewniejsza..zwłaszcza gdyby do mnie czesto zarywali kolesie,wtedy siłą rzeczy uznałabym że musze być fajna.. do mnie nikt nie zarywa ale i nie ma na to okazji bo nie chodze nigdzie w towarzystwo chociaż wiem że ludzie mają mnie za nudną dziwaczkę to ja lubie siebie,uważam że jestem fajna i ciekawa ;) a to co oni o mnie myślą to tylko pozory i mało mnie to wobec tego obchodzi. I uważam też ze zasługuje na wartościowego faceta bo jestem uczciwa,lojalna,nie mam takich wad jakie mają często dziewczyny jak np. strojenie fochów czy materializm nie rozumiem takich osób jak niesmiala slicznotka..Ty chyba sama sobie wmawiasz beznadziejny charakter,beznadziejne to jest raczej to,że nie próbujesz chociaż masz okazje i właśnie tą obojętnością ranisz a nie wiesz jakby to przecieżbyło gdybyś spróbowała,może by sie udało i nikogo byś nie zraniła.To paradoks bo ranisz teraz tym unikaniem