Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilkaaaaaaaaaaaa

czy ładna ,ale nieśmiała i nie zbyt towarzyska dziewczyna ma szanse znaleźć

Polecane posty

Gość Lilkaaaaaaaaaaaa

chłopaka? jesli faceci jej okazuja ,ze im sie podoba ,ale ona nie jest zbyt przebojowa itd?

Gość mr. bomaX
amatora do seksu zawsze znajdziesz

Gość Lilkaaaaaaaaaaaa
no do seksu było juz troche chetnych ,ale nie o to mi chodzi

Gość samotny..3
autorko poznasz na pewno kogos :) jesli jestes naprawde ladna to znajdziesz

Gość samotny..3
niesmialosc raczej nie jest jakas ogromna przeszkoda

Gość ghed
ma wieksze szanse niz niesmialy chłopak .

Gość niesmiala slicznotka..
no chyba jednak to najwieksza przeszkoda :/ jestem niesmiala malomowna i moze troche nudna nie wiem podobam sie facetom z wygladu, i mam duze powodzenie jednak nigdy nikogo nie mialam bo po prostu uwazam ze nie zasluguje na nikogo fajnego, tylu fajnych facetow moglam juz miec i wszystko przez moj zjebany charakter, szkoda mi tylko ze traca czas namnie :/

Gość ptasiek nastroszony
miast rozchylac usta do gadania rozchyl szeroko wrecz w szpagacie uda. faceci lubia kobitki malomowne

Gość samotny..3
niesmiala slicznotka.. ja tez jestem niesmialy i malomowny ale z nas dwojga chyba Ty masz wieksze szanse na milosc dziewczyny chyba nie lubia nudnych i niesmialych chlopakow

Gość kopczyk343
wole niesmiałe niz bezczelne i niekulturalne jak doda .

Gość meeeeeeg
mam podobny problem, jakis czas temu rozstalam sie z chlopakiem z ktorym bylam 8 lat, wlasciwie od dziecka mozna powiedziec, przez ten czas nie dbalam o inne znajomosci, wiekszosc czasu spedzalam z nim i jego znajomymi tracąc wszystkich swoich, a teraz dopiero zaluje, bo takich znajomych, z ktorymi moge sie spotkac moge policzyc na palcach jednej reki :/ jak to odbudowac? Albo jak znalezc nowych w tym wieku? z ta niesmialoscia?

Gość meeeeeeg
i dokladnie to samo wydaje mi sie ze jestem nudna przez to ze malo mowie, nie potrafie od tak nawiazac tematu do rozmowy.... ehhh tez wydaje mi sie ze faceci zwracaja na mnie uwage tylko z wiadomych wzgledow...

szczerze mowiac wolalabym byc brzydsza, biedniejsza nie wiem co jeszcze byleby miec przebojowy charakter :( widze to po swoich kolezankach niekotre wrecz nie grzesza uroda a maja super facetow o ktrych ja moge sobie pomarzyc :/

niedawno poznalam jednego faceta, wiem ze mu sie spodobalam , on mi tez jest taki kochany :( spotykamy sie bo mamy wspolnych znajomych ale zaczynam trzmac go na dystans bo wiem ze i tak nic z tego nie bedzie, z mojej winy bo ja wszystko i tak spierdole :( nie zasluguje na niego :(

chcialabym umrzec :(

Gość 'okiojmo
Dlaczego kazda dziewczyna na kafe, ktora ma problemy z nawiazywaniem kontaktow z plcia meska twierdzi, ze jest piekna?:D

ja jestem :) nawet badziej niz piekna, chetnie oddalabym czesc urody za fajny charakter.

Gość meeeeeeg
to ja odwrotnie ja sie za bardzo nakrecam, chce zeby wszystko bylo idealnie, chce wyjsc jak najlepiej ale niestety zawsze spapram, boje sie ze w tym wypadku tez tak bedzie :/

Gość 'okiojmo
Tak, tak, wmawiaj sobie to dalej, taka mysl jest milsza niz fakt, ze jest sie przecietnym i do tego ma sie zrabany charakter🖐️:)

nie musisz wierzyc, nie wymagam tego od ciebie, ja wiem jak jest naprawde i to wystarczy :) 🖐️

Gość meeeeeeg
ok wiec zmienmy temat, na "jak zmienic charakter i stac sie dusza towarzystwa?" :)

charakteru juz nie mozna zmienic, mozna sie nauczyc grac ale wtedy nie jest sie juz soba.. ;/

Gość meeeeeeg
ja mysle, ze mozna, tylko to nie jest takie latwe, gdyby bylo juz dawno bylabym odwazniejsza :P znam osoby, ktore kiedys byly bardzo ciche, niesmiale, wstydliwe a teraz to calkiem inne charaktery, wiec jakos mozna, pytanie jak...

Gość Lilkaaaaaaaaaaaa
też gdybym była inna z charakteru mogłabym mieć wielu facetów czasem było tak ,ze jakiś fajny facet do mnie próbował zarywać ,a po paru spotkaniach lub nawet jednym rezygnował.. nie wiem możę uznał ,ze jestem dziwna czy co

Gość ptasiek nastroszony
jak tylko poznasz zapoznasz faceta natychmiast kleknij do palki , rozmiekczysz kazdego bedzie Cie kochal i prezenty by sie dobrze prezentowac kupowal.

Gość Lilkaaaaaaaaaaaa
ptaszek: juz było tak ,ze poszłam do łożka z jakimś facetem i... potem chcial mnie tylko do lozka ,albo juz sie nie odezwal