Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ineskaaaaaaaa

SMAZENIE RYB, naoleju czy na masle?

Polecane posty

Gość kim mao
znaczy te wszystkie statystki o rakach palaczy albo zawalach serca u grubych ludzi nalezaloby pominac? powiedz o tej swieczce alkoholikowi ktory zmarl, bo watroba mu zgnila od alkoholu jakby zyl to pewnie mialby niezly ubaw z tego umierania jak sie swieczka wypali :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
oliwa + maslo. ale wole piec rybe niz smazyc. smazyc to tylko tak lekko, zeby potem zalac smietanka i byl sosik ;) w sumie to do smazenia, zeby sie absolutnie nie wytwarzaly zadne spalenizny, najlepszy bylby tluszcz zwierzecy, ale to wiadomo ... inna historia ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Elixirka, WYPIERTALAJ! Cholerna spamerka g00wna z piramidy finansowej :o

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×