Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mitessezer

JAK NAJSZYBCIEJ ZAPOMNIEC O FACECIE, WYLECZYC SIE Z NIEGO??

Polecane posty

Gość mitessezer

??

Gość a dla mnie...
tez bym chciala wiedziec...:(

Gość śfiąteczna_girl
moze przypominac sobie najgorsze rzeczy jakie sie usłyszało od niego? choc po co się katowac:P

Gość rozmontowana
jesli jakis zestaw cech nam nie odpowiadal to sie ludzie rozstają wiadomo zostaje do osoby z którą sie było jakaś "słabosc" no i w moim wypadku szanuję go pod jakimiś względami poza tym to facet popełnił błąd,rozgrzebał niepotrzebnie wszystko i sie ciągnie jak stara gumka z gaci:) i "tyka" w głowie pytanie czemu mi nie pozwolił poznac kogos innego.. a jednoczesnie czemu jak bylismy razem interesował sie innymi kobietami

Gość lola22zślaska
mam podobny problem. on mnie zostawil bez slowa z dnia na dzien poprostu sie juz nie odezwal. a ja zyja mala nadzieja ze sie odezwie ze wroci

Gość kubocianka
mozna jechac na tym co autor ma w nicku:P choc mysle ze to tylko podkręci problem a nie go zlikwiduje:o mi facet nie dał o sobie zapomiec,podszywał sie,niby to miło byc powetowanie sobie na mnie strat na honorze ale czy osiągnął cel? wątpię, rozgrzebał przeszłosc i nawet nie potrafi zachowac sie jak dojrzały męzczyzna,przeprosic za przeklanstwa którymi mnie obrzucał,zamknąc przeszłosc na 4ry spusty,i zyc bez obciązenia ze ktos ma do niego pretensje najlepiej schowac głowe w piasek albo wmawiac sobie ze taki z niego czaruś ze ona to zapomiec nie moze o nim taki był...jedwabisty z 15% jedwabiu i było ale nie więcej:P

Gość *kafeterianka*
jak kochasz ten pierwszy raz to nigdy nie zapomnisz... wierz mi....