Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

juuuuujuuuuu

koniec obżarstwa, mobilizujemy się

Polecane posty

Hej dziewczyny, 1 dzień świąt, niby jem mniej niż w ubiegłe lata, ale i tak czuje małe wyrzuty sumienia zjadlam:kromkę ciemnego chleba, sałatkę jarzynową, kilka plasterkow wedliny, na obiad kawałek smazonego karpia, znów trochę sałatki i mały kawałek sernika od tej chwili dość!!!! mobilizuje się, do końca dnia już tylko zdrowo, mam dużo pomarańczy i mandarynek więc dam radę;-P a jak tam u Was dietowiczki podczas świąt?

Gość knvsd;vnl;v
ja dzisiaj zjadlam tylko dzwonek karpia;)smazony jem malo od tygodnia na dietce:)

Gość na diecie...
juuuuujuuuuu -- witaj :) ja już też koniec obżarstwa, ale w sumie strasznie dużo nie podjadłam.. wczoraj, zupa, ryba z serem i ketchupem (duuuużo) :/, kawałek duży jabłecznika.. ale na wadze dziś w południe było 1,4 kg na plusie :/ poćwiczyłam na steperze 60 min i spaliłam jakieś 368 kcl :) zważę się rano we wtorek i sprawdzę ile waga pokaże

ja niestety do 14:00 trochę zjadła kromkę razowca, sałatkę, kilka plasterków szynki, na obiad karpia, makiełki... ale od obiadu już tylko pomarańcza i ćwiczyłam na rowerze 50 minut jutro zobaczę, czy przytyłam mocno i jeśli tak to zrobie sobie jakiś lżejszy dzień co by się oczyścić

Gość na diecie...
juuuuujuuuuu --- ja też do 14.00 zjadłam, a po 14.00 już nic. teraz siedzę z kubkiem herbaty czerwonej. myślę, że tak źle nie będziemy mieć z tą wagą :) jak jutro zobaczę więcej to sobie zrobię jakiś lekkciejszy dzień

u mnie są goscie - ja już nic nie jem od 16 - powiedzialam im ze mam niestrawnosc zoladka :) uwierzyli. jutro idziemy w gosci wiec do poludnia nie bede jesc bo tam o 13 ma byc obiad wiec deko zjem zcegos lekkiego zeby nie bylo ze znowu nie jem :) a potem w domu jakis owoc, warzywa i tyle a od wtorku nie przekraczam 1000 kalorii

zwałyłam się dziś i nie jest źle 69,1 kg, w wigilję rano było 68,7 więc za dużo nie przybyło...dziś wracam do gry, chciałabym do piątku zobaczyć 68

Gość na diecie...
juuuuujuuuuu -- witaj :) ja też się dziś zważyłam i było 58,3 kg, a w Wigilię rano 58,0 kg ... hmm nie jest źle :) jednak powalczę o te równiutkie 57 kg :-) dziś jeszcze nic nie jadłam i tak myślę co by zjeść ale nie mam na nic koncepcji ani ochoty na to co mam w domu hmmm.. muszę coś wymyślić miłego dnia :)

ja do 14 jadłam co chciałam, a teraz już tylko pomarańczka do konca dnia dziś na śniadanie: 1 kromka ciemnego chleba, kilka plasterków wedliny, sałatka jarzynowa mały kawałeczek sernika z makiem na obiad: kubeczek kurczaka w galarecie na tym kończę świętowanie, jestem zadowolona z siebie bo nie obżarłam się jak co roku