Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda o prawiczkach

prawiczki nigdy nie będą szczęśliwe bo lubią się zadręczać i nie robią nic

Polecane posty

Offerma, ja się tylko zgodziłem, z tym stwierdzeniem, a nie jego kontekstem, o gejach. Mnie geje brzydzą, ale jeżeli się nie obnoszą z swoim pedalstwem, to nie mam nic przeciwko nim.

"Mnie geje brzydzą, ale jeżeli się nie obnoszą z swoim pedalstwem, to nie mam nic przeciwko nim." Coś w tym jest. Niech se będą, niech będą szczęśliwi, to i ja się będę cieszyć, dopóki mi jakoś nie zawadzą. Na razie są dla mnie obojętni. Nie robią mi krzywdy, więc ja im też nie.

i ja cię właśnie dlatego uznałem za przedstawiciela klubu debili. bo trzeba być prawdziwym debilem żeby dać się urobić rozmaitym "wojewódzkim" tak, żeby nie tylko dobrowolnie ale wręcz entuzjastycznie pluć na własny naród. tragizm takich jak ty polega na tym, że ile byś nie pluł na "polaczków" to sam jesteś jednym z nich i dla "niemiaszków", czy innych "angoli" zawsze "polaczkiem" będziesz. tylko tutaj, przed nami, możesz w ten sposób odstawiać "europejczyka".

Gość ojdanaodsamegorana
!offerma--rozumiesz co ja do ciebie piszę? mi nie przeszkadza to ze nie akceptujesz inności ,tylko nie rozumiem tej piany którą bijesz przeszkadzał by ci gej nauczyciel?mi nie tolerancja ma swoje granice ,jak na razie nie zranił mnie gej,nie straciłam pracę przez geja ,acha no i nie odbił mi gej faceta,więc mi nie przeszkadzają ,nie zauważyłąm by byli gorsi od tych ''normalnych''facetów

"to se usuń pierwszą część pseudonimu bo wprowadzasz ludzi w błąd niepotrzebnie." Hahah :D Dobra, już się uspokajam. To teraz już nie nabijamy się z prawiczków? A szkoda! :D

Przecież offerma akceptuje inność, ale nie specjalnie prawa dla nich. Jak chcą mieć dziecko, to niech sobie urodzą. Kapujesz, czy jeszcze nie?

Gość nie zalapaliscie jeszcze ze
pseudo jego jest przewrotne

" nie zalapaliscie jeszcze ze pseudo jego jest przewrotne " Otóż to. I bije jeszcze taką ironią. Szkoda, że mój nick jest zbyt dosadny :classic_cool:

Bez przesady nie mam nic przeciwko Polsce, mogłem się urodzić w gorszym kraju...Choć uważam przesadny patriotyzm to przesada, nie mamy wpływu na to gdzie się rodzimy, dlatego nie ma co stawiać przed sobą przesadnych granic, wszyscy ludzie niezależnie od kraju w jakim mieszkają powinni być równi.

Gość nie bedzie taka plula na nas
suwka wypad z topiku prawikow

Znasz już koszernej demokracji smak, A tolerancji knebel dławi, gdy chcesz krzyczeć Poczucie ciągłej winy, w którym chcą byś trwał By Cię uciszyć ksenofobią szantażują kraj Ścierwo anarchii liczy Twoje dni Wyrzekasz się ojczyzny, niszczy ją z ukrycia Walka o Twoje życie, wierność więzów krwi To jest jedyna droga, jaką powinieneś iść

" Przecież offerma akceptuje inność, ale nie specjalnie prawa dla nich. Jak chcą mieć dziecko, to niech sobie urodzą. Kapujesz, czy jeszcze nie?" Żal mi samej siebie, ale jestem z ciebie dumna, że podzielasz zdanie offermy, które ja zresztą razem z wami także podzielam.

"nie bedzie taka plula na nas suwka wypad z topiku prawikow" I że ja mam niby posłuchać prawika? Co to, to nie :D

"nie bedzie taka plula na nas a co lepsza jestes bo seksilas sie" Lepsza jestem, bo nie uważam prawictwa za chorobę. A że śmieję się z ludzi, którzy nad tym ubolewają, to co z tego...

"mi nie przeszkadza to ze nie akceptujesz inności ,tylko nie rozumiem tej piany którą bijesz" to zdaje się ty "bijesz pianę". i o tym właśnie piszę. "inteligentny tępak" zaczął tłumaczyć to że on stara się być oryginalny, nietypowy, że jest taki i że tak powiem "nie poddaje się normalności". nie ma tu nic o tym że jest pedałem czy cierpi na jakąkolwiek parafilię seksualną. ale oczywiście jak tylko ktoś napisze że się różni od innych to zaraz musi się pojawić "wątek pedalski". i ja o tym właśnie pisałem. że tacy jak ty są już tak urobieni, że jak u komunistów "mówisz partia, myślisz lenin" to u ciebie "mówisz inny, myślisz pedał". jakakolwiek "inność", oryginalność, odróżnianie się od "normy" u takich jak ty automatycznie kojarzy się z pedałami. to jest po prostu chore.

"no kapuje ,a więc jeśli faceci bedą mogli rodzić ,to Oferma już zaakceptuje homoseksualistów? czy wtedy wymyśli coś innego?" Ja chcę zobaczyć faceta, który rodzi :D Np. takiego IMO :P

Gość nie bedzie taka plula na nas
brzydota tez nie choroba a smianie sie z niej uwlacza godnosci !!!!!!!

OFFERMA tylko tutaj, przed nami, możesz w ten sposób odstawiać "europejczyka". Mylisz się, mogę mówić co chcę i gdzie chcę , najwyżej dostanę w mordę od jakiegoś pojebanego patrioty\nacjonalisty\nazisty jak ty... "nie obchodzi mnie polityka więc nie wiem o czym ty pie**olisz." "to se usuń pierwszą część pseudonimu bo wprowadzasz ludzi w błąd niepotrzebnie." Czyli uważasz, że trzeba być inteligentnym ,żeby interesować się polityką...he he jak patrzę na polityków to zmieniam zdanie. Żadna partia nie ma idealnego programu, a nawet gdyby miała to by nie mogła go wprowadzić , przez takich ograniczonych prostaków jak ty którzy głosują i siedzą w rządzie. Nigdy nie pójdę głosować, bo polityka to bagno i nie zamierzam w tym się babrać

" brzydota tez nie choroba a smianie sie z niej uwlacza godnosci !!!!!!!" Ale my mówimy o prawictwie. Ja mówię poważnie. Jak czytam wpisy mężczyzn, którzy są prawikami, a nie jęczą z tego powodu, to ok. Ale jak czytam "cioty", które uważają to za chorobę, no to wybacz. Każdy normalny by wybuchł śmiechem ;)

"Mylisz się, mogę mówić co chcę i gdzie chcę" oczywiście że możesz. ale swiadczy to tylko o tym jaki głupi jesteś. a jesteś. jesteś urobionym przez lewacką propagandę cymbałem bez względu na to czy się "interesujesz polityką" czy nie. jedyne co świadczy na twoją korzyść to że nie głosujesz.

jakakolwiek "inność", oryginalność, odróżnianie się od "normy" u takich jak ty automatycznie kojarzy się z pedałami. to jest po prostu chore. Odruch warunkowy. Tak się robi z ludzi roboty, które reagują na hasło. Powtarzają to w mediach miliony razy i wchodzi lemingom do głowy. Później usłyszy gdzieś słowo inny i po sekundzie widzi przed oczami pedała.

"Odruch warunkowy. Tak się robi z ludzi roboty, które reagują na hasło." i takich ludzi właśnie nazywam "urobionymi lewacką propagandą cymbałami". a oni mi się z tego powodu buzują :D

"Ja chcę zobaczyć faceta, który rodzi Np. takiego IMO" naprawdę lewactwo już zupełnie nie kontroluje bredni które wypowiada. natura jakoś tak to dziwnie "urządziła" że to kobieta rodzi a nie facet. i żadne lewackie brednie o "równouprawnieniu" tego nie zmienią bo natura się lewackim urojeniom jakoś nie chce poddawać.

"swiadczy to tylko o tym jaki głupi jesteś Nazywanie kogkolwiek głupim z twojej strony to niezła hipokryzja... "jesteś urobionym przez lewacką propagandę cymbałem" Skoro jesteś taki mądry to wytłumacz co oznacza ten zwrot w twoim kochanym ojczystym języku, a nie bełkoczesz. Nie jestem przez nikogo urobiony, mam własne zdanie i w dupie wszystkie autorytety, a szczególnie polityczne.

Gość Zuzanna Amelia ####
co upiekliscie na swieta ?

a polityka, nawiasem mówiąc, jest bardzo ważną dziedziną życia. tylko trzeba coś z niej rozumieć bo jak nie to dzieją się takie rzeczy: http://wiadomosci.onet.pl/kraj/bedzie-zakaz-handlu-psami-i-kotami-zakaz-wchodzi-w,1,4982245,wiadomosc.html "Od nowego roku handel psami i kotami poza rejestrowanymi hodowlami będzie nielegalny." niedługo w tym kraju nielegalne będzie nawet samodzielne podrapanie się po dupie i żeby to zrobić będzie trzeba wynająć "koncesjonowanego specjalistę". no ale póki co polactwo zadowolone że hej.

A z resztą z kim ja się kłócę, nic dziwnego, że "zamoczyłeś", skoro prawdopodobnie cierpisz na schizofrenię i wszędzie widzisz "lewaków". Spójrz w lustro pewnie się za tobą czai jakiś gnojek zmanipulowany przez lewackiego kosmitę.