Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda o prawiczkach

prawiczki nigdy nie będą szczęśliwe bo lubią się zadręczać i nie robią nic

Polecane posty

offerma stosunek do katastrofy to chyba jedyna rzecz jaka odroznia po od pis tepak dla mnie jestes kims miales trzy zwiazki zaliczyles laske chodzisz na imprezy a do tego jestes odemnie mlodszy

"konkrety prosze. jakie zasługi? czyjej partii?" o takie rzeczy to ty nie pytaj bo samo takie pytanie świadczy żeś pisior przeklęty. każdy "nowoczesny i postępowy" obywatel naszego kraju wie że wszystko co złe to przez kaczora a donald tusk "naprawia" wszystko to co tamten spieprzył. i jak chesz być "młodym, wykształconym, z wielkich miast" to nie wnikasz w szczegóły tylko przyjmujesz do wiadomości. szczegółów chcą jedynie "pisiory przeklęte".

Gość Ben
PIS to chora partia i nawet Ziobro o tym wie i uciekł z tego bałaganu. W następnym wyborach ta partia nie uzyska więcej niż 15% głosów. To pewne jak w Banku

"offerma stosunek do katastrofy to chyba jedyna rzecz jaka odroznia po od pis" mylisz się. po od pisu odróżnia np to że pis stworzył cba które było jedyną służbą rzeczywiście zwalczającą korupcję zamiast tak jak wszystkie inne zajmować się "patrzeniem w przeciwnym kierunku" dzięki któremu przestępstwa przy okazji śledztwa w sprawie olewnika uległy przedawnieniu, nadużycia pana piskorskiego uległy przedawnieniu, zabójstwo grzegorza przemyka uległo przedawnieniu i wiele innych nadużyć władzy w III rp "uległo przedawnieniu". pamiętacie mam nadzieję, jak po usunięciu kamińskiego z CBA i obsadzeniu tam pana wojtunika CBA miało przeszukać dom pana rosoła (asystenta "mira" drzewieckiego). otóż w celu dokonania owego przeszukania umówili się z nim TELEFONICZNIE. nic dziwnego że w wyniku przeszukania niczego nie znaleziono. tak wyglądają "standardy praworządności" w III rp czyli "przed pisem" i "po pisie". i nie opowiadajcie mi bajek że tak nie było.

yyughi hehe Czytaj uważnie. NIe miałem trzech zawiązków, trzy razy startowałem do dziewczyny i trzy razy zostałem odrzucony po krótkim czasie, nie nazwałbym tego zawiązkami, poza tym byłem wtedy bardzo młody. Nie chodzę na imprezy, chodziłem kiedyś Od dwóch lat nie byłem na żadnej. A z tym zaliczeniem...ja bym obstawiał przy tym że nadal jestem prawiczkiem...tylko się wtedy zbłaźniłem... A jeżeli chodzi o wiek, to wolałbym mieć więcej lat i więcej wiedzieć, może w ciągu 10 lat cokolwiek mi wyjdzie w życiu.

!offerma "jedyne co świadczy na twoją korzyść to że nie głosujesz." No pewnie, przecież sam nie poszedłeś głosować to teraz chwalisz innych. Tylko później nie krytykuj i nie pisz, że coś ci się nie podoba, bo nawet nie ruszyłeś dupy żeby zagłosować na tych swoich PiSiorów. nie dyskutujcie z rozia "Zna ? dobre sobie Ty tez mozesz poznac http://translate.google.pl/ " A pewnie, ja po rusku to ani be, ani me. Jedyne co umiem powiedzieć (i to z wielkim wysiłkiem) to 'Mienia zawut Aneta'. :D

zawsze bedziecie sami jak nie bedziecie walczyc!!

Gość i bardzo dobrze ze
trzeba walczyc zeby cos ugrac nie zniosl bym jakby same laski na mnie sie rzucaly a ja ciagle musialbym odmawiac im :O

"prawiczki nigdy nie będą szczęśliwe bo lubią się zadręczać i nie robią nic" Sranie w banię.

Gość argen czemu jestes prawiczkiem
?

"argen czemu jestes prawiczkiem" A jak myślisz? Czemu założyłem sobie nicka na kafe? Mam zjebany charakter i za miły dla dziewczyn byłem.

Argen - moze w glebi siebie nie chcesz zadnego związku??

Gość i kolejna wariatka przyszla
i bede drazyc temat az do bolu.

"Argen - moze w glebi siebie nie chcesz zadnego związku??" I tak bym się wyłożył na podstawowych rzeczach, które w moim wieku powinny być wyuczone. Myślisz, że dziewczyny dadzą szansę gorszemu, podczas gdy tylu lepszych mają do wyboru? Wątpliwe.

Argen - czemu z góry zakładasz że jestes gorszy??

Myślisz, że dziewczyny dadzą szansę gorszemu, podczas gdy tylu lepszych mają do wyboru? Wątpliwe. argen sa gorsi od ciebie

yyughiuh - właśnie;). są lepsi i są gorsi, wazne zeby nie umiejscawiac się jako ten najgorszy

Gość a dlaczego mamy tak nie robic
mamy 25lat+ jestesmy prawikami to w czym niby jestesmy lepsi od reszty :classic_cool:?

a dlaczego mamy tak nie robic - bo nie można swoich niepowodzen tłumaczyć prawictwem;). trzeba sie za siebie wziąć panowie;).

Gość a dlaczego mamy tak nie robic
Ale chodzilo mi wlasnie o prawictwo, to jest skutek naszych niepowodzen

"bo nie można swoich niepowodzen tłumaczyć prawictwem" Gdybym tak sobie to tłumaczył to już dawno bym sfiksował :D Robię to co lubię. Nie mam i nie miałem dziewczyny? Przeżyję. Wszak gorsze rzeczy się zdarzają.

Gość pbw pewnie zaliczy w sylwka
napije ze dwa drinki , laska go osmieli i przestanie byc prawikiem.

Gość pbw pewnie zaliczy w sylwka
bo w tym roku pbw nie spedzi go w domu jak poprzednie? :classic_cool: