Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość supernudziara

bole brzucha w pierwszych tyg ciaży obawy

Polecane posty

Gość supernudziara

hej dziewczyny miesiac temu pisalalm tutaj jak tez dowiedzialalm sie o ciazy lecz teraz sie boje dlaczego hmmmm . Poroniłam samoistnie miesiac temu 19 listopada trwało to do 24 . Po miesiacu czulam sie słabo robilam test nic nie wyszlo po kiku godzinach jakas tam kreska , ale po takim czasie sie nie uznaje tego a wiec czekalam do 19 grudnia.23 grudnia w pracy zle sie czulam popuchnieta i czulam , ze piersi mnie bola pisalalm do meza ze musze kupic test mam takie uczucie lecz lekarz kazal mi robic po 2 tyg , ale zrobilam na wieczor gruba krecha po minucie znowu strach wzielam tylko na wieczor folik i witaminy lecz moje obawy to takie że boli mnie brzuch tak boli przestaje boli przestaje jedna piers boli bardziej i mam taka inna od drogiej nie mam sluzu az takiego a dzisiaj zalwazylam taki mleczny na papierze lecz marwie sie tym bolem czy to znowu to samo mnie czeka nie chce biec do lekarza jak wtedy bo i tak nic nie widac , a tabletek nie chce bo co ma byc teraz to bedzie mozecie mi jakos doradzic moze ktos juz tak mial doradzcie tylko

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować