Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolezanka kolezanki 11

co powiecie na 25letnia dziewica?

Polecane posty

dziewica? jest ladna, wyksztalcona, pracuje a nigdy nie miala faceta, znam taka jedna nie poznalibysciee bo ubiera sie sexi, kobieco, ale nie wulgarnie jest szczupla ma piekne wlosy, naturalnie sie maluje , jest mila sympatyczna i do niej lgna faceci, nie jest lesba ale cos z nia nie tak pytanie tylko co?

Gość pewnie czeka na mnie
:classic_cool:

myslicie ze czeka wciaz na tego jedynego? 25 lat to kazda normalna kobieta juz dawno znalazla by se faceta

Gość biker21
piękna i dziewica to powód tego stanu rzeczy może być tylko jeden. Po prostu jest jak to napisałaś piękna i wie co jest warta i być może szuka jakiegoś przepięknego lowelasa z bajki z którym by to zrobiła którego po prostu nie ma na świecie.

znam ja dosc dobrze.. moglaby miec kazdego faceta... jakby leciala na wyglad czy nawet na kase, moglaby miec wszystko.......

Uważam, że to normalne. Jeśli jeszcze nie spotkała żadnego fajnego faceta, to co, ma iść z pierwszym lepszym? Ja mam 24, też jestem dziewicą i nie uważam żebym była nienormalna z powodu posiadania błony.

Gość paweł 86......
a ja jestem prawiczek i też mam 25 :D I mam to gdzieś. Religia zrobiła takie spustoszenie w mojej głowie że potzreby materialne i cielesne dla mnie nie istnieją :D

Gość offerma v2
a są tu jakieś dziewice z dolnego śląska albo małopolski? :classic_cool:

Jakby mi 25 letnia laska powiedziała że jest dziewicą to zasmiałbym sie jej w twarz. Każda normalna kobieta dupczy się już najpóźniej od 20 roku życia.

Gość biker21
Ładne dziewczyny się szanją bo znają swoją cenę, a brzydkie z kompleksami oddają się byle komu aby się dowartościować

biker21 - sorry, ja jestem brzydka, mam kompleksy i nie sypiam z byle kim, także wypraszam sobie w imieniu własnym i mnóstwa brzydkich, zakompleksionych dziewczyn.

Gość biker21
Sorki Rhovannion

Gość biker21
Konkretna odpowiedz jest taka że po prostu jest ładna zgrabna i na pewno wiele mężczyzn jej słodzi i ona wie o tym że mogła by mieć każdego i po prostu wie że jest wartościowa i to wszystko...

Gość Rhovannion, proszę daj mi
fotkę. wiem że niedawno tu krążyły ale jakoś pechowo nie udało mi się jej zobaczyć..