Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alicjawkrainieczarow123

Mloda mama 6/7 tydzien

Polecane posty

Witam ;) Jestem w 6/7 tyg ciazy. To moja pierwsza ciaza. Bardzo sie ciesze aler mam tez wiele obaw. Prawde mowiac nie wiem co mnie czeka. Narazie czuje sie ciagle zmeczona. Czasem mam wrazenie ze przesadzam ale to jest straszne. Prosze o jakies rady doswiadczone kobiety. Jak sie czulyscie na tym etapie ciazy... ?

Gość mamama27
spokojnie - objawy to ci sie dopiero rozkręcają - poczekaj jeszcze z tydzień - dwa a co do zmęczenia to jak się dziecko urodzi to dopiero poznasz co to zmęczenie - teraz sobie odpoczywaj i jak ci sie nie chce to nic nierób - leniw się - bo potem nawet jak bedziesz chciała poleżeć to niebędzie ani kiedy ani jak

Ja w pierwszym trymestrze ciągle spałam,przychodziłam do domu i kładłam się spać.

ja tez duzo spałam, byłam zmęczona, miałam mdłości chodziłam wczesnie spac, ale czułam sie fantastycznie to wspaniały okres ciesz się nim !!!

Gość rumianek dzbanek
Czułam się FATALNIE, żeby nie napisać tragicznie. Mdłości zaczęły się dosłownie chwilę po zrobieniu testu (może też zadziałała podświadomość), przez ok. pierwsze 2 tygodnie ciągła senność (czułam się jak naćpana hormonami, nic fajnego). Bolała mnie skóra, nawet od ubrania. Jadłowstręt, obrzydzenie do mięsa (dobrze, że przed ciążą i tak nie jadłam). Ciągle mi było słabo, do tego czułam wszędzie smród. Żadnych obaw o rozwój ciąży i dziecko nie miałam i nie mam. No teraz koniec 7 miesiąca i objawy zupełnie inne ;)

niestety ja miałam tak samo,spałam wszędzie gdzie się dało.Mdlości,obrzydzenie do różnych potraw,poprostu musiałam to przeczekać ;)