Gość steryd.dziarz Napisano Grudzień 25, 2011 mam 20lat (91rok) jestem chłopakiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Grudzień 25, 2011 steryd.dziarz- ja ogólnie rapu słucham :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość steryd.dziarz Napisano Grudzień 25, 2011 mam pytanie. Jak wyglądasz? Pytam bo zazwyczaj dziewczyny rapu nie sluchają. Wyglądasz jak przeciętna dziewczyna czy tzw. "dresiara" ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sasiad20 Napisano Grudzień 25, 2011 Moje pokojowe okno wychodzi na wprost na okno od łazienki naszych sąsiadów (młode małżeństwo) około 25 lat. Dzisiaj z rana uwieczniłem moja sąsiadke podczas golenia cipeczki w łazience. Wszystko bardzo dobrze widac na zdjęciach !! Mieliscie takie sytuacje? moze macie jakies fotki ? http://wsad.it/rosvelq/sasiadka Zdjęcia są w moim albumie o nazwie xxx i haśle sasiadka123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość widzewwidzew Napisano Grudzień 25, 2011 HG sie skuurwiło przez ostatnią płyte ale kiedyś byli dobrzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość steryd.dziarz Napisano Grudzień 25, 2011 Dostałem wczoraj od wujka kasete Bogdana Smolenia to jest wykonawca a nie jakieś Hemp Gru. Posłuchaj pożądnej muzy np Shazzy a nie jakąś wioske propagujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Grudzień 25, 2011 Liryczna, cud, ze jeszcze Cie nie napadli, ze Ty to ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość liryczny wandal Napisano Grudzień 27, 2011 ja tez ich lubie. Lirycznaterrorystka skąd jestes? Z jakiego miasta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Grudzień 27, 2011 steryd.dziarz Wyglądam normalnie :) Oprócz tego słucham dżemu, lady pank i krzysztofa klenczona:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość liryczny wandal Napisano Grudzień 27, 2011 a skąd jestes terrorystko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Grudzień 27, 2011 Ja jestem z Giżycka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość liryczny wandal Napisano Grudzień 27, 2011 jestes zainteresowana sex spodkaniem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość liryczny wandal Napisano Grudzień 27, 2011 tzn czemu nie? Jeszcze zadna mi nie odmowiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lirycznaterrorystka Napisano Styczeń 7, 2012 chyba cie mózg szczypie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach